Uygun fiyata 2.el PS4 almak mantıklı mı?

Keşke bu virüs zamanında dışarı çıkmasanız. Tehlikeli olur. Yine de siz bilirsiniz tabii.

PS4'ü satasım geldi. Ucuz denilen fiyatlara bak. 1 TB modeli ilk çıktığında 1100 Liraya 2. Dualshock 4 ile birlikte satın almıştım.

Ulkenin ozeti. Simdi yeni cikacak PS 5’i al hadi alabiliyorsan 1100’e iki kollu Yazik valla bizim jenerasyona..

Hocam bulundugunuz konum neresi ? Sizi carparlar ben size soyliyim. Paraya ihtiyaci olsa bile olusunu satarlar daha fazlasina. Arkadasim 500 Gb Slim’i satti tek kollu 2800’e. Oyle bir fiyat gercekten yok hem Ps Pro olacak, hem 2 orjinal kol olacak.. Oyunlari saldim hadi dijitaldir falan onemsiz de inanin imkansiz o fiyati goren kac kisi yazmistir ona. Cok dikkat edin derim ben acik alanda gorusun hemen Ps deneyebilceginiz yerde gorusun tabii umarim Ps gelirse...

Düşmez kalkmaz 1 allahtır hocam bundan 1.5 ay önce arkadaşım 1800'e verdi yukarıda yazdığım makineyi, sırf paraya sıkıştığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…