Arkadaşlar iyi akşamlar, YouTube'da veya PDF'lerden test çözmek belki arada resim çizmek için düşük bütçeli çizim tableti önerisi istiyorum.
İnternette bulduğum bazı F/P olduğu düşünülen ürünler:
Veikk VK640 kullanıyorum öneririm. Test çözmek ve arada çizim yapmak için kullanıyorum. Profesyonel değilseniz gayet yeterli. Kalemi pilsiz, şarjsız. 6 tane fonksiyonu ayarlanabilir tuş var. Ayriyetten 28 tane kalem ucu ve tabletlerde kullanabilmeniz için dönüştürücü geliyor. Bir ara incelemesini yapıcam.
Merhaba, tabletlerde çizim yaparken genellikle merkez nokta kullanılır. Onun için merkez nokta en çok aşınan noktadır ve büyük boyutlu bir tablet almanıza gerek yoktur. Önerim Wacom'dan bütçenize uygun olanı almanızdır. Zira uzun yıllar sorun çıkarmayacaktır.
Şimdi baktım benim kullandığım modelin de fiyatı artmış wacom hala aynı. Wacom small alabilirsiniz daha kalitelidir muhtemelen. Sadece fonksiyon tuşları yok ve sanırım çok az daha küçük benim modelden. Yine de wacom small alın bence.
En ucuz Wacom One By Small CTL-472-N Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Wacom One By Small CTL-472-N Grafik Tablet özelliklerini incele, 1.094,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Model önerisini de bütçe dahilinde ben yapayım.
Öneririm.
Alternatifi üstteki Veikk olanı olabilir diye düşünüyoum.
Yani fonksiyon tuşları çok lazım diyosanız Veikk alabilirsiniz. Yok önemli değil sadece silgi kalem kısayolu olsun yeter diyosanız wacom kaleminde de 2 tuş bulunuyor zaten onu tercih edin.
En ucuz XP-Pen G430S Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen G430S Grafik Tablet özelliklerini incele, 608,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!