Uygun fiyata MediaMarkt'tan bulunan PS5 alınır mı?

Bu ürün yeni çıktığı için öyle bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ben hocam. Ama yine de her şeye rağmen videodayken kargoyu açmak en doğrusu ve en iyisi. Hatta kargoyu açmadan önce biraz araştırma yapıp nelere dikkat edilmesi gerektiğine bakmak daha iyi olur.

Teşekkürler sence senin aldığın yerden mi alayım yoksa MediaMarkt damı ama babam magazaya gidip almak istiyor.

Teşekkürler sence senin aldığın yerden mi alayım yoksa MediaMarkt damı ama babam magazaya gidip almak istiyor.

Hocam Amazon'daki vadesiz taksit imkanları daha iyi ve Amazon'un müşteri memnuniyeti Türkiye'nin en iyisi bence.Tabii MediaMarkt'dan aldığınızdada bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama ben olsam Amazon'dan satın alırdım. Ayrıyeten şu an bu cihazlar mağazalarda satışta değil tahmini olarak 7-8 Nisan'da mağazalara gelecekmiş.

Ama babam internetten almaz.

Hocam o zaman her gün MediaMarkt'ın sitesinden stokları kontrol edin. Stokta olduğunu gördüğünüzde babanıza söyleyin ve stoğu olan mağazaya gidip satın alın.

Eyvallah.

Hocam o zaman her gün MediaMarkt'ın sitesinden stokları kontrol edin. Stokta olduğunu gördüğünüzde babanıza söyleyin ve stoğu olan mağazaya gidip satın alın.

Sizin elinize geldiğinde sıkıntısı var mıydı?

Son düzenleme:
Nethouse'dan aldım Trendyol 6 taksit yapıyor prşin fiyatına gayet temiz geldi hiç açılmamış sıfır kutu

Nethouse'dan aldım Trendyol 6 taksit yapıyor prşin fiyatına gayet temiz geldi hiç açılmamış sıfır kutu.

Ben korkuyorum gelmeyecek diye ve babam da risk almak istemiyor yani eğer bir dolandırıcılık söz konusu olursa ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…