Uygun fiyata Voge125r alınır mı?

XenLucK

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımdan 2023 model, 2024 çıkışlı, 9.500 Km'de, baskı balatası yeni değişen ve ağır bakımları daha yeni yaptırılan voge 125r alacağım. Parça konusu biraz düşündürüyor fakat piyasaya göre bayağı uygun fiyata alacağım, 60K'ya alacağım. Fiyat sizce alınır mı? Yoksa TVS Raider veya Drift L mi almalıyım? İlk motorum olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşımdan 2023 model, 2024 çıkışlı, 9.500 Km'de, baskı balatası yeni değişen ve ağır bakımları daha yeni yaptırılan voge 125r alacağım. Parça konusu biraz düşündürüyor fakat piyasaya göre bayağı uygun fiyata alacağım, 60K'ya alacağım. Fiyat sizce alınır mı? Yoksa TVS Raider veya Drift L mi almalıyım? İlk motorum olacak.

Fiyat çok az geldi sıkıntı çıkabilir. 10k daha koyup sıfır Drift L alabilirsin en azından ne olduğunu bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava bence, ben 73 bine aldım 1 ay önce memnunum.

Ya bunu alacağım ya da TVS, bunu almak daha mı mantıklı sence?

Fiyat çok az geldi sıkıntı çıkabilir. 10k daha koyup sıfır Drift L alabilirsin en azından ne olduğunu bilirsin.

Acil paraya sıkışmış ondan satıyorum diyor, arayıp gösterdiğine göre bir sorunu yok gibi ama gidip göreceğim bu olmazsa TVS alacağım.

Ya bunu alacağım ya da TVS, bunu almak daha mı mantıklı sence?

Acil paraya sıkışmış ondan satıyorum diyor, arayıp gösterdiğine göre bir sorunu yok gibi ama gidip göreceğim bu olmazsa TVS alacağım.
TVS'den çok daha iyi bir motor bence. Kalkışta aynı gidiyorlar ama ilerisinde Voge çok rahat alıyor. Onun dışında arka disk, ön arka ABS, arka lastik ebatı, ekran tasarımı (bence), görünüş ve kalıp, egzoz sesi olarak daha iyi Voge.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı