Uygun fiyatlı ev interneti önerisi

Rapidly

Hectopat
Ev interneti bağlatacağım fakat hangisini seçmem konusunda arada kaldım. Normalde Superonline kullanıyordum ama yeni adrese geçtiğim için fiyatı 600 TL'ye çıkartacaklarını söylediler bende değiştirmeye karar verdim. Yeni altyapım VDSL 70 Mbps destekliyor TurkNet kurulum ücreti dahil 12 ay 570 küsur civarı. Netspeed 400 civarınna denk geliyor fakat o da 6 ay sonra zam yapıyor, ne kadar zam yapar onu da bilemem. Millenicom ve Kablonet hakkında çok iç açıcı yorumlar göremedim.

Netspeed 400 civarınna denk geliyor fakat o da 6 ay sonra zam yapıyor, ne kadar zam yapar onu da bilemem.
Netspeed'te 12 ay peşin ödeme var. Zamlardan etkilenmiyorsunuz. Bir de Netspeed müşteri hizmetleri konusunda rakipsiz. En alanında uzman, teknik bilgi sahibi müşteri hizmetleri onlarda.

netspeed.png

Daha fiyat/performans İSS varsa belirtin, ben de geçeyim. Bunu samimi olarak söylüyorum. Gerçekten daha iyisini biliyorsanız, belirtin.

Hocam bende Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum farklı operatörden geçerken ne kadar uğraştırıyor aynı gün internet sağlanır mı?

Netspeed'te 12 ay peşin ödeme var. Zamlardan etkilenmiyorsunuz. Bir de Netspeed müşteri hizmetleri konusunda rakipsiz. En alanında uzman, teknik bilgi sahibi müşteri hizmetleri onlarda.

Eki Görüntüle 2488671

Daha fiyat/performans ISS varsa belirtin, ben de geçeyim. Bunu samimi olarak söylüyorum. Gerçekten daha iyisini biliyorsanız, belirtin.

Eki Görüntüle 2488671

Daha fiyat/performans ISS varsa belirtin, ben de geçeyim. Bunu samimi olarak söylüyorum. Gerçekten daha iyisini biliyorsanız, belirtin.

Hocam müşteri hizmetlerini daha dün aradım ve bana sadece 6 ay taahhütsüz olduğunu ve 12 ay yapılmadığını söyledi, kafam karıştı şimdi bir de 12 ay peşin kısmı bana uymuyor faturalı olmuyor mu bir şekilde?

TurkNet öneririm hocam aynı şekilde 12 aylık peşin ödeme hizmeti var hatta bu kampanyayı ilk başlatanlardan biriside TurkNet'dir. 12 aylık peşin ödeme yapıyorsunuz daha sonrasında 6 aya peşin fiyatına taksit yapıyorlar ve 500TL yerine aylık 470TL olarak ödeme yapıyorsunuz.
Evet aktif olarak bir çağrı merkezleri yok siz arayamıyorsunuz fakat programdan talep oluşturuyorsunuz 5 10 dakika içinde hemen onlar sizi geri arıyorlar ve sizinle sesli görüşme yaparak sorununuzu çözüyorlar özet olarak da programdan yanıt veriyorlar.
Davet kodu ile üye olursanız ilk ayınız da ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.
Her türlü sorunuzu sorarsanız seve seve yanıtlayabilirim.

Hocam müşteri hizmetlerini daha dün aradım ve bana sadece 6 ay taahhütsüz olduğunu ve 12 ay yapılmadığını söyledi, kafam karıştı şimdi bir de 12 ay peşin kısmı bana uymuyor faturalı olmuyor mu bir şekilde?

12 ay kısmını da şöyle anlatayım taahhüt olmadığı için zam geldiğinde fiyatlar değişiyor 6 ay taksit ile 12 ay peşin ödeme yapıyorsunuz ve zamlardan etkilenmiyorsunuz. Ayrıca vazgeçip TurkNet'ten ayrılmayı düşünürseniz de kullanmadığınız ayların ücretleri iade oluyor.

TurkNet öneririm hocam aynı şekilde 12 aylık peşin ödeme hizmeti var hatta bu kampanyayı ilk başlatanlardan biriside TurkNet'dir. 12 aylık peşin ödeme yapıyorsunuz daha sonrasında 6 aya peşin fiyatına taksit yapıyorlar ve 500TL yerine aylık 470TL olarak ödeme yapıyorsunuz.
Evet aktif olarak bir çağrı merkezleri yok siz arayamıyorsunuz fakat programdan talep oluşturuyorsunuz 5 10 dakika içinde hemen onlar sizi geri arıyorlar ve sizinle sesli görüşme yaparak sorununuzu çözüyorlar özet olarak da programdan yanıt veriyorlar.
Davet kodu ile üye olursanız ilk ayınız da ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.
Her türlü sorunuzu sorarsanız seve seve yanıtlayabilirim.

12 ay kısmını da şöyle anlatayım taahhüt olmadığı için zam geldiğinde fiyatlar değişiyor 6 ay taksit ile 12 ay peşin ödeme yapıyorsunuz ve zamlardan etkilenmiyorsunuz. Ayrıca vazgeçip TurkNet'ten ayrılmayı düşünürseniz de kullanmadığınız ayların ücretleri iade oluyor.

Hocam TurkNet davet kodu lazım Telegram hesabım @reynest44.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı