Uygun fiyatlı gamepad önerisi

noydra

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bağlayıp Mortal Kombat 11, Assetto Corsa gibi oyunlar oynayacağım. Bunlarda sorun çıkarmayacak, ucuz yollu bir gamepad arıyorum. 2025 yılında alınabilecek güzel önerilerinizi bekliyorum. Belli bir bütçe yok. Xbox Gamepad'i alacak bütçem de var fakat o kadar para harcamak istemiyorum sürekli olarak kullanmayacağım için. Ara sıra oynayacağım. Buna göre önerilerinizi bekliyorum.

Kablosuz olarak 8bitdo ultimate 2c var 1.8k civarına amazon ve gizalanın kendi sitesinde. Ben biraz indirim verdikleri için ve daha ucuz olduğu için kendi sitelerinden aldım ama garanti olsun isterseniz amazondan alın. Yine de Kendi sitesinden de alsanız bir sorun olduğunda ilgileniyorlar.

Kablosuz olarak 8bitdo ultimate 2c var 1.8k civarına amazon ve gizalanın kendi sitesinde. Ben biraz indirim verdikleri için ve daha ucuz olduğu için kendi sitelerinden aldım ama garanti olsun isterseniz amazondan alın. Yine de Kendi sitesinden de alsanız bir sorun olduğunda ilgileniyorlar.
Kablosuz olması çok önemli değil hocam açıkçası zaten bilgisayarın dibinde oluyorum genelde.
Uygun fiyat denince akla gelen tek gamepad. Şu fiyata bile hala okay :D
2 senedir ara ara kullanıyorum bir sorun çıkarmadı. Ets, forza, fc oynuyorum.

Sepete koydum. Başka öneriler olursa yine bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı