Uygun fiyatlı hosting ve domain alınabilecek firma önerisi

Makaleler
1
Yer
Dünya
Bana uygun fiyatlı hosting ve domain alabileceğim bir firma önerebilir misiniz? Sunucumun global olmasını ve başka ülkelerden de girilebilmesini istiyorum.
Güvenilir bir firma söyler misiniz?

Bana uygun fiyatlı hosting ve domain alabileceğim bir firma önerebilir misiniz? Sunucumun global olmasını ve başka ülkelerden de girilebilmesini istiyorum.
Güvenilir bir firma söyler misiniz?

Natro olabilir.

Hayalhost hosting için başarılı olacaktır.
Domain .tr uzantılı alacak iseniz reg.com.tr öneriyorum
.com alacak iseniz atakdomain başarılıdır GoDaddy de düşünülebilir.

Hayalhost hosting için başarılı olacaktır.
Domain .tr uzantılı alacak iseniz reg.com.tr öneriyorum.
.com alacak iseniz atakdomain başarılıdır GoDaddy de düşünülebilir.

Hosting için önerdiğiniz site güzel siteymiş teşekkürler hocam.

Domaini hangi firmada uygun bulursanız alın fark etmez. Hosting'i natrodan almayında nereden alırsanız alın. Veridyen, guzel, hostreet gibi firmalara bakabilirsin. Uygun fiyatlı domain için com.tr uzantılı domain bakabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. ben full-stack site tasarımcısıyım. müşterilerime güvenilir siteler vermek benim en büyük zorunluluğum. bu bağlamda; hostinger ya da godaddy domain+host düşünmüştüm ama onlarda sınırsız seçenekler yok. yaklaşık 3 senedir Poyraz Hosting ile çalışıyorum, uptime konusunda pek bi' sıkıntı yaşamadım. sizlerin önerebileceği başka güvenilir firmalar neler?

Alastyr, İnetmar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…