Uygun fiyatlı klavye önerisi

Çok profesyonel oyun oynamıyorum sadece estetik olması ve olabildiğince dayanıklı olması yeterlidir. Bütçe olarak tam bir şey düşünmedim istediğim özelliklere göre minimum civarlar nedir bilmiyorum.
Eğer mümkünse numpad içeren, büyük enter bulunan ve Türkçe tuş dizilimi düşünüyorum.

Çok profesyonel oyun oynamıyorum sadece estetik olması ve olabildiğince dayanıklı olması yeterlidir. Bütçe olarak tam bir şey düşünmedim istediğim özelliklere göre minimum civarlar nedir bilmiyorum.
Eğer mümkünse numpad içeren, büyük enter bulunan ve Türkçe tuş dizilimi düşünüyorum.

Aula F99 bakabilirsin.

Teşekkür ediyorum benim baktığım bu ürünmüş. Sizin gönderdiğiniz ürün güzel duruyor. Aslında 2k civarlarında bitirmeyi düşünüyordum ama biraz daha ekleyip daha uzun ömürlü bir şey almak mantıksız değil. Aklımdaki bir soru bu klavyelerde ss nasıl alınıyor? Print Screen tuşu göremedim. Ayrıca bu civarlarda tek seçenek bu değil mi? Ve renk seçeneğim var mı?

Teşekkür ediyorum benim baktığım bu ürünmüş. Sizin gönderdiğiniz ürün güzel duruyor. Aslında 2K civarlarında bitirmeyi düşünüyordum ama biraz daha ekleyip daha uzun ömürlü bir şey almak mantıksız değil. Aklımdaki bir soru bu klavyelerde SS nasıl alınıyor? Print screen tuşu göremedim. Ayrıca bu civarlarda tek seçenek bu değil mi? Ve renk seçeneğim var mı?

Win+Shift+s şeklinde veya herhangi bir tuşa prtscrn tuşunu atayabilirsin varsa.

Teşekkür ediyorum benim baktığım bu ürünmüş. Sizin gönderdiğiniz ürün güzel duruyor. Aslında 2k civarlarında bitirmeyi düşünüyordum ama biraz daha ekleyip daha uzun ömürlü bir şey almak mantıksız değil. Aklımdaki bir soru bu klavyelerde ss nasıl alınıyor? Print Screen tuşu göremedim. Ayrıca bu civarlarda tek seçenek bu değil mi? Ve renk seçeneğim var mı?

2K civarına F87 Pro var ama onda da numpad yok. Türkçe şart olduğunda Aula’dan başka seçenek kalmıyor neredeyse. SS almak için Windows’un eklentisini kullanabilirsiniz ya da tuş ataması kullanabilirsiniz. Kendim Aula kullanmadığımdan o kısımda nasıl bilemiyorum. Renk seçeneğiniz var aslında ama fiyat farkı oluyor sanırsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı