Uygun fiyatlı modem önerisi

memphis64

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese mavi ekransız günler diliyorum. Ben şu an TurkNet kullanmaktayım. Modem olarak da TP-Link TD-W9970 kulanmaktayım. Fakat modem belirli bir kullanımdan sonra interneti kesiyor. Yeniden başlattığımda düzeliyor ve belirli bir süre daha idare ediyor. Modem almayı düşünüyorum ve 2 modem arasında kaldım. Bu modemler AC 1200 ve TP-Link Archer VR-400. sizce hangisini almalıyım? Evde Wi-Fi kullanımı yüksek bağlı cihaz sayısı 8 oluyor genelde. İnternet hızımız 75 Mbps. Ben bu ikisi arasında kaldım. Varsa sizin önerilerinizi de beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Keenetic hopper DSL KN-3610-01en AX1800 mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2 modem router​

Bence dolaptan 2. el Wi-Fi 6 ZyXEL al 0 sıkıntı. Yarı fiyatına ben öyle yaptım 1000 TL civarı.

Sahibinden GeT'le de olur.

Bahsettiğiniz modem benim düşündüğüm modemlere göre Wi-Fi 6 dışında fark yok gibi geldi ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz modem benim düşündüğüm modemlere göre Wi-Fi 6 dışında fark yok gibi geldi ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ping bir tık düşüyor. WI-FI6 da amasenin kullandığın modeme göre ne alırsan al Wi-Fi 5AC1200 de alsan çağ atlarsın. X2 kat hız ve ping farkı oluyor. Aktarım sinyali çok etkiler. 300 ile 1200 arasında fark çok

Ben her zaman kablolu internet kullanan birisiyim ve Wi-Fi'yı hiç önemsemedim. Ama ailede herkes internet bağımlısı olmaya başladı. İnternete bağlanırken kopmalar ve donmalar yaşamaları onları çileden çıkarmaya başladı. O yüzden evde 8 adet Wi-Fi'a bağlanan cihaza benim düşündüğüm 2 modemden birisi işimi görür mü onu anlamaya çalışıyorum. Vermiş olduğunuz bilgiden her türlü işimi göreceğini anlıyorum umarım doğru anlamışımdır.

Az önce arkadaşım bu modemi uygun fiyata bana verebileceğini söyledi. Modemin linkini atıyorum. Tenda V12 ve VR400'den daha iyi olduğunu iddia ediyor. Buna bir bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben her zaman kablolu internet kullanan birisiyim ve Wi-Fi'yı hiç önemsemedim. Ama ailede herkes internet bağımlısı olmaya başladı. İnternete bağlanırken kopmalar ve donmalar yaşamaları onları çileden çıkarmaya başladı. O yüzden evde 8 adet Wi-Fi'a bağlanan cihaza benim düşündüğüm 2 modemden birisi işimi görür mü onu anlamaya çalışıyorum. Vermiş olduğunuz bilgiden her türlü işimi göreceğini anlıyorum umarım doğru anlamışımdır.

Az önce arkadaşım bu modemi uygun fiyata bana verebileceğini söyledi. Modemin linkini atıyorum. Tenda V12 ve VR400'den daha iyi olduğunu iddia ediyor. Buna bir bakabilir misiniz?

Ne kadara veriyor alabilirsin. Ama TP-Link sorunu ping Online oyunda çok oynuyor. Zxyel daha stabil hatta TP-Link'in başka markası var metcury diye o bile daha iyi. Ama senin işini görür güzel modem. Zaten eski bir modeme çok cihaz bağlanınca sapıtıyor bellek işlemci yetmiyor. Kopma donma kasma yapar.

1000-1500TL alınır. Pazarlığa bağlı. İş yapar.

Ne kadara veriyor alabilirsin. Ama TP-Link sorunu ping Online oyunda çok oynuyor. Zxyel daha stabil hatta TP-Link'in başka markası var metcury diye o bile daha iyi. Ama senin işini görür güzel modem. Zaten eski bir modeme çok cihaz bağlanınca sapıtıyor bellek işlemci yetmiyor. Kopma donma kasma yapar.

1000-1500TL alınır. Pazarlığa bağlı. İş yapar.

Bahsettiğiniz zxyel modem hangisi acaba. Limitim 2000-2300 TL civarı. Merak ettim acaba hangi modelden bahsediyorsunuz?

Bu modeli daha yeni geçen hafta aldık PttAVM'den 1300 geldi. AX1800 aldı. Bende de bunun ttkomun verdiği AX 1500 var. Ben 3 yıldır kullanıyorum. İlk çıkan Wi-Fi 6'lardan. Gayet stabili.

Bu modeli daha yeni geçen hafta aldık PttAVM'den 1300 geldi. AX1800 aldı. Bende de bunun ttkomun verdiği AX 1500 var. Ben 3 yıldır kullanıyorum. İlk çıkan Wi-Fi 6'lardan. Gayet stabili.

Bahsettiğiniz modemin fiyatı 6500 TL 2.elde çok sıkıntı yaşadım daha önce. Bunu almak zor olur bizim için. Evdeki modemin de sorunu hız testinde MS27 oluyor sonra bir anda 109 oluyor o zaman internet kilitleniyor. Ping sorunu var deyince TP-Link'te beni korkuttun açıkçası. Yine de tavsiyen için teşekkürler.

Bahsettiğiniz modemin fiyatı 6500 TL 2.elde çok sıkıntı yaşadım daha önce. Bunu almak zor olur bizim için. Evdeki modemin de sorunu hız testinde MS27 oluyor sonra bir anda 109 oluyor o zaman internet kilitleniyor. Ping sorunu var deyince TP-Link'te beni korkuttun açıkçası. Yine de tavsiyen için teşekkürler.

O fiyat normal değil. 1300 aldık. Daha 1 hafta oldu. Bende 1500AX var içindeki işlemci bordcom TTNET ile çalışan en iyi işlemci bu stabil olmayan hatlarda kopma yapmıyor. Çok araştırdım ben çok araştırdım. Ben 2 yıldır modeme reset atmadım. Bizim bölgede sorunsuz. ASUS kullananlar çıldırma durumunda. Sürekli hat kopması yaşadılar.
Zaten bu fiyat verilmez. Dediğim gibi 1300ALDIk 1 hafta önce ben de 3 sene önce 500TL almıştım. Bendeki AX 1500. ben araya bir de AC1200 mercury aktarıcı koydum. AX3000 TP-Link en üst modeli var. Wi-Fi 6 ama ping de LoL'de çok oynak 35-80arası oynadığı içim daha stabil olan mercrury kullanıyorum 24ms veriyor. İsterse Torrent açık olsun. Ya da Steam oyun indirsin. Ya da 15 cihaz aynı anda bağlansın 0 sıkıntı.
Wi-Fi 6 modemle aynı odada yatınca bende baş ağrısı yaptı. Bende evin en uzak odasına koydum aktarıcı o yüzden kullanıyorum. Sürekli Online oyun ve film izleyen biri olarak ZyXEL hiçbir zaman üzmedi beni. Ttkom altyapısı için en iyisi bu zaten son 3 modemim de ZyXEL'di. Hepsini de Wi-Fi standardı yükseltmek için değiştirdim. Şu an en ucuz modem 2bin civarına TP-Link.

Dolapta 2. el modemler piyasanın yarı fiyatına. Dışarı çıkan antenli modeller ile antensiz modeller arasında çekim farkı yok. O yüzden antensiz alıyorum ben.

Şimdi fiyatlara baktım en ucuz modem 3000TL olmuş. Dolap uygulaması Trendyol'un zaten. Ya da Sahibinden GeT ile alman 1500 en iyisini alma şansın yüksek. TP-Link bile 2800TL olmu. 1 ay önce 2000TL'di.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı