Uygun fiyatlı modem önerisi

O fiyat normal değil. 1300 aldık. Daha 1 hafta oldu. Bende 1500AX var içindeki işlemci bordcom TTNET ile çalışan en iyi işlemci bu stabil olmayan hatlarda kopma yapmıyor. Çok araştırdım ben çok araştırdım. Ben 2 yıldır modeme reset atmadım. Bizim bölgede sorunsuz. ASUS kullananlar çıldırma durumunda. Sürekli hat kopması yaşadılar.
Zaten bu fiyat verilmez. Dediğim gibi 1300ALDIk 1 hafta önce ben de 3 sene önce 500TL almıştım. Bendeki AX 1500. ben araya bir de AC1200 mercury aktarıcı koydum. AX3000 TP-Link en üst modeli var. Wi-Fi 6 ama ping de LoL'de çok oynak 35-80arası oynadığı içim daha stabil olan mercrury kullanıyorum 24ms veriyor. İsterse Torrent açık olsun. Ya da Steam oyun indirsin. Ya da 15 cihaz aynı anda bağlansın 0 sıkıntı.
Wi-Fi 6 modemle aynı odada yatınca bende baş ağrısı yaptı. Bende evin en uzak odasına koydum aktarıcı o yüzden kullanıyorum. Sürekli Online oyun ve film izleyen biri olarak ZyXEL hiçbir zaman üzmedi beni. Ttkom altyapısı için en iyisi bu zaten son 3 modemim de ZyXEL'di. Hepsini de Wi-Fi standardı yükseltmek için değiştirdim. Şu an en ucuz modem 2bin civarına TP-Link.

Dolapta 2. el modemler piyasanın yarı fiyatına. Dışarı çıkan antenli modeller ile antensiz modeller arasında çekim farkı yok. O yüzden antensiz alıyorum ben.

Şimdi fiyatlara baktım en ucuz modem 3000TL olmuş. Dolap uygulaması Trendyol'un zaten. Ya da Sahibinden GeT ile alman 1500 en iyisini alma şansın yüksek. TP-Link bile 2800TL olmu. 1 ay önce 2000TL'di.

Bende o yüzden 2000-2300 TL bandında bütçe ayarlamıştım. TurkNet kullanıyorum birkaç tane modem denemiştim ama hepsi TP-Link Ti ve verim alamadık. ZyXEL de bu ping ve Wi-Fi kopmma sorunu yaşar mıyım? Yaşamazsın dersen bulacağız artık bir tane. Bu arada bana her seferinde cevap verdiğin için teşekkür ederim çok yardımı oldu.

Bende sıkıntı yok ama en iyisi
Keenetic ve ZyXEL ben 15 yıldır ZyXEL kullandım sorun yaşamadığım içinde ZyXEL devam ettim.

Wi-Fi 5 de alsan üzmez seni Wi-Fi 6 da alsan
Hatta şunu rahatlıkla söylerim Wi-Fi 5 800TL rahat bulursun. Farkı da anlamazsın. Çoğu cihazda hala Wi-Fi 5 standart var. 1500 civarı üzerine de ileriye yatırım Wi-Fi 6 alabilirsin. Bende telofon yeni yeni diz üstünde Wi-Fi 6 var. Diğer bütün cihazlar Wi-Fi 5 bağlanıyor farkı göremedim çok fazla o yüzden Wi-Fi 5 kullanıyorum Wi-Fi 6 yerine.

Benim modem bu Wi-Fi 6 800TL get ile verirse al.

Bende sıkıntı yok ama en iyisi.
Keenetic ve ZyXEL ben 15 yıldır ZyXEL kullandım sorun yaşamadığım içinde ZyXEL devam ettim.

Wi-Fi 5 de alsan üzmez seni Wi-Fi 6 da alsan.
Hatta şunu rahatlıkla söylerim Wi-Fi 5 800TL rahat bulursun. Farkı da anlamazsın. Çoğu cihazda hala Wi-Fi 5 standart var. 1500 civarı üzerine de ileriye yatırım Wi-Fi 6 alabilirsin. Bende telofon yeni yeni diz üstünde Wi-Fi 6 var. Diğer bütün cihazlar Wi-Fi 5 bağlanıyor farkı göremedim çok fazla o yüzden Wi-Fi 5 kullanıyorum Wi-Fi 6 yerine.

Benim modem bu Wi-Fi 6 800TL get ile verirse al.

DX3331 modem bulunduğum şehirde birisinde varmış baktım şimdi. Mayıs ayında almış hiç kullanılmamış. Yüz yüze bir konuşacağız anlaşabilirsek onu alacağım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı