memphis64
Megapat
- Katılım
- 15 Mayıs 2015
- Mesajlar
- 65
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
O fiyat normal değil. 1300 aldık. Daha 1 hafta oldu. Bende 1500AX var içindeki işlemci bordcom TTNET ile çalışan en iyi işlemci bu stabil olmayan hatlarda kopma yapmıyor. Çok araştırdım ben çok araştırdım. Ben 2 yıldır modeme reset atmadım. Bizim bölgede sorunsuz. ASUS kullananlar çıldırma durumunda. Sürekli hat kopması yaşadılar.
Zaten bu fiyat verilmez. Dediğim gibi 1300ALDIk 1 hafta önce ben de 3 sene önce 500TL almıştım. Bendeki AX 1500. ben araya bir de AC1200 mercury aktarıcı koydum. AX3000 TP-Link en üst modeli var. Wi-Fi 6 ama ping de LoL'de çok oynak 35-80arası oynadığı içim daha stabil olan mercrury kullanıyorum 24ms veriyor. İsterse Torrent açık olsun. Ya da Steam oyun indirsin. Ya da 15 cihaz aynı anda bağlansın 0 sıkıntı.
Wi-Fi 6 modemle aynı odada yatınca bende baş ağrısı yaptı. Bende evin en uzak odasına koydum aktarıcı o yüzden kullanıyorum. Sürekli Online oyun ve film izleyen biri olarak ZyXEL hiçbir zaman üzmedi beni. Ttkom altyapısı için en iyisi bu zaten son 3 modemim de ZyXEL'di. Hepsini de Wi-Fi standardı yükseltmek için değiştirdim. Şu an en ucuz modem 2bin civarına TP-Link.
Dolapta 2. el modemler piyasanın yarı fiyatına. Dışarı çıkan antenli modeller ile antensiz modeller arasında çekim farkı yok. O yüzden antensiz alıyorum ben.
Şimdi fiyatlara baktım en ucuz modem 3000TL olmuş. Dolap uygulaması Trendyol'un zaten. Ya da Sahibinden GeT ile alman 1500 en iyisini alma şansın yüksek. TP-Link bile 2800TL olmu. 1 ay önce 2000TL'di.
Bende o yüzden 2000-2300 TL bandında bütçe ayarlamıştım. TurkNet kullanıyorum birkaç tane modem denemiştim ama hepsi TP-Link Ti ve verim alamadık. ZyXEL de bu ping ve Wi-Fi kopmma sorunu yaşar mıyım? Yaşamazsın dersen bulacağız artık bir tane. Bu arada bana her seferinde cevap verdiğin için teşekkür ederim çok yardımı oldu.