Uygun fiyatlı mousepad önerisi

h1ve

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Technopat kullanıcılarına sorarak ekipmanlarımı dizmeye devam ediyorum.

Mousepadi sadece tasarımına bakarak alacaktım fakat mouse araştırması yaparken çok çeşitli yüzeyde, malzemede ve fiyatta mousepadler gördüm. Hala elzem olmadığını, normal bir mousepadin de kullanılabileceğini düşünüyorum. Skatezler bunun için yapılmıyor mu? Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Ağırlıklı fps oyunları oynuyorum.

İlk başta baktığım mousepad: KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Aynı markanın pahalı versiyonu: KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2. Attığın link bozuk, aşırı profesyonel değilsen dediğin gibi klasik mouse pad yeterli olur ama Control, Speed gibi farklı farklı türler var herhalde, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
Linki düzelttim. Hangisi alınabilir? Dediğin mouse pad türlerini de duydum ve pek de önem vermedim ama almadan önce kafama takıldı çok önemli bir şey de ben mi önemsemiyorum diye.

Eğer biraz takıntılı birisi iseniz özel mouse Pad'ler var Speed ve kontrol tarzı çeşitli hatta cam mouse Pad'ler bile var ama kaliteli bir Mouse'unuz varsa orta fiyatlı normal bir mouse Pad'de işinizi görür.

2. linkteki mouse pad için biri qck largedan geçtim iyi ki geçmişim demiş.

Eğer biraz takıntılı birisi iseniz özel mouse Pad'ler var Speed ve kontrol tarzı çeşitli hatta cam mouse Pad'ler bile var ama kaliteli bir Mouse'unuz varsa orta fiyatlı normal bir mouse Pad'de işinizi görür.
İlk link tasarım ve boyut açısından beni daha çok tatmin eder ama oyun için ikinciyi fazlasıyla övmüşler. Hangisini tavsiye edersiniz?

İlk link tasarım ve boyut açısından beni daha çok tatmin eder ama oyun için ikinciyi fazlasıyla övmüşler. Hangisini tavsiye edersiniz?

İkisi de güzel mouse pad hatta ilk mouse Pad'i yanlış hatırlamıyorsam Imorr'da kullanıyor. Ben masam daha derli toplu dursun diye 2. linkteki gibi bir mouse pad kullanıyorum. Klavyem küçük olduğu için düzenli ve temiz duruyor ama mouse Pad'i istediğim gibi istediğim yere çekemiyorum tek sorunu o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı