Uygun fiyatlı SSD önerisi

urvaass

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Alabileceğim en ucuz beni üzmeyecek M.2 SSD bu mudur? Pek komplike işlerim yok içerisine Windows ve EFT yükleyeyim benim için kafi isteğim bozulmaması ve ucuz olması. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Merhaba dostlar. Alabileceğim en ucuz beni üzmeyecek M.2 SSD bu mudur? Pek komplike işlerim yok içerisine Windows ve EFT yükleyeyim benim için kafi isteğim bozulmaması ve ucuz olması. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Pek kaliteli birşey değil. Adi bir ürün.

Bütçenizi ya arttırın yada bu tarz laptop çıkması OEM modeller var:
Sıfır laptop'ların içinde söküp sattıkları için kutuları olmuyor.

Hocam bu çok da iş yapmaz biraz daha ekleyebilirsen bakabiliriz daha güzel bir SSD bir de M.2 SSD olması zorunlu mu?

Hocam bu çok da iş yapmaz biraz daha ekleyebilirsen bakabiliriz daha güzel bir SSD bir de M.2 SSD olması zorunlu mu?
Pek kaliteli birşey değil. Adi bir ürün.

Bütçenizi ya arttırın yada bu tarz laptop çıkması OEM modeller var:
Sıfır laptop'ların içinde söküp sattıkları için kutuları olmuyor.
Hocam o kadar mı kötü? Bi beklentim yok zaten bozulmasın yeter.

Bütçeniz bu kadar düşükse bunlar daha iyi bir seçim olacaktır hocam.

Bozulamama durumuna birşey demek zor, dandik yani.

Bütçeniz bu kadar düşükse bunlar daha iyi bir seçim olacaktır hocam.

MLD M300 çöp bir ürün. MLD M500 ise zaten sahte okuma hızlarına sahip, SN5000 çok daha iyi MLD M500'den.

Bütçesinin olmadığını söyledi ve okuduysan Windows ve EFT için kullanacağını söylemiş okuma hızı olarak iki SSD'de yeterlidir.

Bozulamama durumuna bir şey demek zor, dandik yani.

MLD M300 çöp bir ürün. MLD M500 ise zaten sahte okuma hızlarına sahip, SN5000 çok daha iyi MLD M500'den.

Bütçesinin olmadığını söyledi ve okuduysan Windows ve EFT için kullanacağını söylemiş okuma hızı olarak iki SSD'de yeterlidir.
SSD okuma yazmadan ibaret değildir.

MLD M300 QLC NAND kullandığı gibi Phison E13T denen çok giriş seviyesi bir model. Çok fazlada sorunları var, QLC NAND ile de Windows kullanılmaz. MLD M500'de Phison E21T ile zaten vaat ettiği hızı yakalamıyor. Üstüne SN5000 modellerin kontrolcüleri daha iyi.
Windows için kullanıcağı SSD'i öyle gelişi güzel alırsanız pişman eder adamı.

SSD okuma yazmadan ibaret değildir.

MLD M300 QLC NAND kullandığı gibi Phison E13T denen çok giriş seviyesi bir model. Çok fazlada sorunları var, QLC NAND ile de Windows kullanılmaz. MLD M500'de Phison E21T ile zaten vaat ettiği hızı yakalamıyor. Üstüne SN5000 modellerin kontrolcüleri daha iyi.
Windows için kullanıcağı SSD'i öyle gelişi güzel alırsanız pişman eder adamı.
Hocam sizden ricam bana en ucuz ve bozulmayacak SDD linkini atarsanız çok müteşekkir olurum. Fiyat babından 256gb benım işimi görür zaten. Okuma yazma hızlarında da çok bi fark edecegını sanmıyorum içinde yalnızca Windows EFT ve cs2 kuracağım fark etse etse EFT load screende 1-2 saniye fark etsin.

Hocam sizden ricam bana en ucuz ve bozulmayacak SDD linkini atarsanız çok müteşekkir olurum. Fiyat babından 256gb benım işimi görür zaten. Okuma yazma hızlarında da çok bi fark edecegını sanmıyorum içinde yalnızca Windows EFT ve cs2 kuracağım fark etse etse EFT load screende 1-2 saniye fark etsin.
En ucuz elimde bu var:
OEM bir model gene.

İlla kutulu istiyorsanız bu var ama SN740 daha kaliteli:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı