Uygun fiyatlı tablet önerisi

metal.head

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. İşlerim gereği bir tablet ihtiyacım doğdu fakat karar vermekte zorlanıyorum. İnşaat mühendisiyim, proje açıp kontrollerimi sağlayabileceğim, PDF'lerime not tutabileceğim, dizi - film izleme gibi bir kullanım senaryom olacak. Bir yandan da dijital nota geçme isteğimden bu ihtiyaç doğdu. Genelde tablet alacaksan direkt iPad al gibisinden bir bakış açısı hakim fakat Samsung tabletleri de ilgimi çekiyor, kalemin kutudan çıkması da çok büyük artı. Halihazırda Samsung ekosistemim var. Telefon, kulaklık ve saat Samsung. Fakat Samsung tabletlerin aspect Ratio'su not almak için değil de film izlemek için gibi duruyor daha çok.

Uygun yollu olarak iPad 10 ve Tab S9+ FE arasındayım. Biraz daha zorlarsam iPad Air ve Tab S9+ karşıma çıkıyor fakat iPad'in 64 GB oluşu soru işareti uyandırıyor. Max 4 sene kullansam yeter. Bu tabletleri kullanan arkadaşlardan yorum/tavsiye alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu kendin cevaplamışsın. Ekosistemine göre Samsung al eğer bütçeni aşabiliyorsan S9+ al. Kendim iPad Air kullanmaktayım. Ne Mac'im ne de iphonum var aldığıma pişmanım. Sürekli uygulama kısıtlamasına maruz kalacaksın.

Hocam iPad 10 var bende çok memnunum cihazdan iPad almanı tavsiye ederim çözünürlük, IPadOS'in gücü yeter zaten ayrıca 64 GB için çok büyük boyutlu projeler değilse hiç sıkıntı yaratmaz sorun olsa bile iCloud alabilirsin 2 3 sene sonra o bakımdan üzmez Samsung tarafında ise hocam kalemlerin ucunun çabuk bozulduğunu ve S9 modellerinden çok memnun kalınmadığını okumuştum ama tabii son çıkanları mükemmel oraya fiyatını zorlayabilirsen apayrı bir seviyede o cihaz umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sorunu kendin cevaplamışsın. Ekosistemine göre Samsung al eğer bütçeni aşabiliyorsan S9+ al. Kendim iPad Air kullanmaktayım. Ne Mac'im ne de iphonum var aldığıma pişmanım. Sürekli uygulama kısıtlamasına maruz kalacaksın.
Ne gibi kısıtlamalar yaşıyorsun. Birde dosya transferi ve screen mirroring konusunda zorlanıyor musun?

Hocam iPad 10 var bende çok memnunum cihazdan iPad almanı tavsiye ederim çözünürlük, IPadOS'in gücü yeter zaten ayrıca 64 GB için çok büyük boyutlu projeler değilse hiç sıkıntı yaratmaz sorun olsa bile iCloud alabilirsin 2 3 sene sonra o bakımdan üzmez Samsung tarafında ise hocam kalemlerin ucunun çabuk bozulduğunu ve S9 modellerinden çok memnun kalınmadığını okumuştum ama tabii son çıkanları mükemmel oraya fiyatını zorlayabilirsen apayrı bir seviyede o cihaz umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hocam teşekkürler cevabın için. Ipad'in en sevdiğim yanı uygulamaların kaliteli oluşu ve 3:2 formatında ekranı. Ama Ipad 10'un kalem mevzusu epey sinir bozucu

Ne gibi kısıtlamalar yaşıyorsun. Bir de dosya transferi ve screen mirroring konusunda zorlanıyor musun?

Örnek not tutma uygulamalarının çoğunluğu para istiyor. Ve mühendislik uygulamaları da pahalı ne kadar öğrenci indirimleri olsa dahi. Dosya transferi ya da screen mirroring de sıkıntı yaşamadım kendimce bir şeyler hallettim. Onlar dışında çok bir sıkıntısı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı