Uygun fiyatlı tablet önerisi

ernn1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Uygun fiyatlı bir tablet atıyorum fazla bütçe yok S Pen desteklemesi önemli kendi kalemi olmasa da olur ben dışarıdan bağlayacağım.
Ders amacı ile kullanacağım PDF'leri açsın YouTube'u açsın bunları yaparken donmasin kutuphanede beni idare etsin yeterli.

Merhaba. Uygun fiyatlı bir tablet atıyorum fazla bütçe yok S Pen desteklemesi önemli kendi kalemi olmasa da olur ben dışarıdan bağlayacağım.
Ders amacı ile kullanacağım PDF'leri açsın YouTube'u açsın bunları yaparken donmasin kutuphanede beni idare etsin yeterli.

Stylus pen destekleyende olur bu arada.

O zaman 4/64 tablet almak yerine 7k ya redmi pad se alınsa daha iyi olmaz mı? O da s pen desteklemiyor fakat ucuz stylus penler çalışır bence.Bu dokunmatiğe el değmemesi için özel bir eldiven var onu kullansak aynı mantık olur heralde.
Galaxy Tab A9+ daha iyi tablet. Redmi'nin ekranı berbat.

Anladım fakat 4/64 versiyonu 5000tl, 6/128 versiyonu 7000tl 8/128 versiyonu ise 8000tl.Şimdi bu 3 seçenekten hangisi tercih edilebilir? 8-9k bandına çıkmışken daha iyi bir tavsiye varmıdır? Bende almayı düşünüyorum.
1k daha ekleyerek bunu alabilirsiniz. Bu fiyata en iyisi.

1k daha ekleyerek bunu alabilirsiniz. Bu fiyata en iyisi.
Bu ay sonuna kadar para birikirse ya tab a9+ 8/128 alırım yada huawei olanı alıcağım bir sorun olmazsa.Önerilerin için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı