Uygun fiyatlı Type-C DAC önerisi

JoeJoeJoe

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Earacoustic Sta-Pro aldım, fakat uygun fiyatlı Type-C DAC bulmakta zorluk çekiyorum. Online veya yüz yüze veya ikinci el de olur. Ankara'da yaşıyorum buradaki mağazalarda satıldığını düşünmüyorum. Ankara'da ikinci el satan varsa çok iyi olur benim için. Online'da birçok yerde stok bitmiş. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

22 Ohm ve çift dinamik sürücüler çok da sürülmesi zor değil. Geçenlerde bunu aldım memnunum açıkçası. Eğer Android kullanıyorsan son ses düşük gelebilir çünkü gördüğüm kadarıyla 108dB kulaklığın son sesi. Onu da halletmek için uygulama var aldıktan sonra yazarsan onu da atarım.

Anroid'de ve Windows'ta kullanacağım, Apple sorun çıkarmazsa alırım. Ama NiceHCK NK1 stoğu yakın zamanda yenilenirse NiceHCK NK1 daha mantıklı gibi görünüyor. Bu konuda ne düşünüyorsuzunuz?

Anroid'de ve Windows'ta kullanacağım, Apple sorun çıkarmazsa alırım. Ama NiceHCK NK1 stoğu yakın zamanda yenilenirse NiceHCK NK1 daha mantıklı gibi görünüyor. Bu konuda ne düşünüyorsuzunuz?
Android'de berbat calisiyor. Daha dun denedim. Volume dusuk. NK1 stogu bekleyebilirsin. Fakat ne zaman gelir orasi mechul.

Android'de berbat calisiyor. Daha dun denedim. Volume dusuk. NK1 stogu bekleyebilirsin. Fakat ne zaman gelir orasi mechul.
Enteresan. Ben de Android kullanıyorum ancak ses düşüklüğü gözlemlemedim. NK 1 daha güzel ancak "ihtiyaç" duyacağı bir şey vadetmiyor bence. Kullandığı kulaklık belli. Ayrıca uygulama atabilirim Android için bu bahsettiğiniz ses düşüklüğünü düzeltmek için.

Anroid'de ve Windows'ta kullanacağım, Apple sorun çıkarmazsa alırım. Ama NiceHCK NK1 stoğu yakın zamanda yenilenirse NiceHCK NK1 daha mantıklı gibi görünüyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Uygun fiyatlı diyorsan Apple, alırım ileride yüksek empedans kulaklık da takarım dersen NK 1. Şu an elindeki kulaklıkla ikisi arasındaki farkı duymanın ihtimali bence çok düşük.

Enteresan. Ben de Android kullanıyorum ancak ses düşüklüğü gözlemlemedim. NK 1 daha güzel ancak "ihtiyaç" duyacağı bir şey vadetmiyor bence. Kullandığı kulaklık belli. Ayrıca uygulama atabilirim Android için bu bahsettiğiniz ses düşüklüğünü düzeltmek için.

Uygun fiyatlı diyorsan Apple, alırım ileride yüksek empedans kulaklık da takarım dersen NK 1. Şu an elindeki kulaklıkla ikisi arasında fark duymanın ihtimali bence çok düşük.
Atarsan iyi olur. Urunden faydalanmak istiyorum.

Atarsan iyi olur. Urunden faydalanmak istiyorum.
Linkten sadece app-debug.apk dosyasına tıklayıp indirmen yeterli. Uygulamayı yükledikten sonra request record permission'a basıp izin verip daha sonra apply bastığında olmuş olması lazım. Üstteki sayı 0000 olacak default olarak öyle oluyor zaten eğer olmazsa bu şekilde düzeltirsin. Eğer ses fazla yükselirse uygulamayı kaldırdığında eski haline dönüyor çıkar tak yaptıktan sonra.

Linkten sadece app-debug.apk dosyasına tıklayıp indirmen yeterli. Uygulamayı yükledikten sonra request record permission'a basıp izin verip daha sonra apply bastığında olmuş olması lazım. Üstteki sayı 0000 olacak default olarak öyle oluyor zaten eğer olmazsa bu şekilde düzeltirsin. Eğer ses fazla yükselirse uygulamayı kaldırdığında eski haline dönüyor çıkar tak yaptıktan sonra.

Sag ol deneyecegim mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı