Uygun fiyatlı UPS önerisi

BIOS güncellerken riske girmemek için uygun fiyatlı bir UPS öneriniz var mı? @AJFA
Şuan en ucuz UPS 300 TL neredeyse. Sadece 2-3 dakika sürecek BIOS güncelleme için girme o kadar masrafa. Yok mu tanıdık falan? En olmadı bir internet kafeye git UPS olan, orada yap gel.

Şu an en ucuz UPS 300 TL neredeyse. Sadece 2-3 dakika sürecek BIOS güncelleme için girme o kadar masrafa. Yok mu tanıdık falan? En olmadı bir internet kafeye git UPS olan, orada yap gel.

Maalesef yakınlarımda internet kafe yok ve tanıdıklarımda da UPS falan yok :( aslında elektrik kesintisi çok nadir oluyor ama şansıma kesilirse bilemedim :D
Sistemim R5 3500X, Corsair Spec Delta RGB 550W 80+, 16 GB RAM 3000MHz, GTX 1660S bu nasıl sizce ? yeterli mi?

Maalesef yakınlarımda internet kafe yok ve tanıdıklarımda da UPS falan yok :( aslında elektrik kesintisi çok nadir oluyor ama şansıma kesilirse bilemedim :D
sistemim R5 3500X, Corsair Spec Delta RGB 550W 80+, 16 GB RAM 3000MHz, GTX 1660S bu nasıl sizce ? yeterli mi?

Git iyi bir UPS al derim. Burada da nadir kesiliyor ama riske girmemek için yine de aldım. https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-lite-ii-850va-line-interactive-ups-tsk5201-p-BD800183 Bnde bu UPS var, elektrik kesilse bile 20 dk PC'yi çalıştırıyor.
Not: Monitörle beraber.

Zaten bir tek BIOS Update işleminde işime yarayacak, o da 5 dakika falan o yüzden pahalı bir şey olsun istemiyorum.

Hocam öyle demeyin, kötü marka almayın derim. PC'nizi yakabilir ve yedekte kalsın derim. 346 TL'ye kötü marka alacağınıza 400 verin kaliteli bir marka alın. Yüksek akım vs geldiğinde PC yanabilir. UPS'ler bunu da engelliyor. Elektrik gittiğinde PC'yi 20 dk falan idare edebiliyor bu UPS. Ne olur ne olmaz takın, dursun kenarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı