Uygun Fiyatlı Virüs Programı

Seiko256

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, fiyatı 100tl'yi geçmeyen, mümkünse 60-70tl civarlarında virüs programı arıyorum. Ücretsiz önermeyin bir de böyle Kaspersky gibi olmasına gerek yok hafif olsun, aşırı güvenlik de olması şart değil. Orta ayarda bir şey olsun. Şimdiden teşekkürler....

Son düzenleyen: Moderatör:
Norton tavsiyemdir. 1 yıl boyunca kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, ayrıca KasperSky gibi PC'yi fazla yormuyor. Ayrıca arayüzünün de çok basit bir kullanımı var.

Kaspersky istememenizi anlamadım, oyun oynarken bakıyorum 40 mb bellek %1 oranlarında CPU ve disk kullanıyor. Yani kapatsam da FPS çok az değişiyor veya değişmiyor. Korumasına da laf yok zaten.

Kaspersky istememekle iyi yapmışsınız. Bence şişirilmiş bir balon. Norton Security hem aşırı güvenli, hem kasmayan bir güvenlik yazılımı. Bitdefender'da iyi bir alternatif olabilir.
av-test.png

Karar verdim. G2A üzerinde Kaspersky İnternet Security 29tl'den satılıyor. Onu alacağım. Bir farkı var mıdır ?

Sayın Süper Moderatör ; G2A'da 30tl'den KasperSky İnternet Security satılıyor. Bir farkı var mıdır ? 1 yıllık ve global. Multi-Device değil.

Kaspersky istememekle iyi yapmışsınız. Bence şişirilmiş bir balon. Norton Security hem aşırı güvenli, hem kasmayan bir güvenlik yazılımı. Bitdefender'da iyi bir alternatif olabilir.
Eki Görüntüle 170733
Teşekkürler önerileriniz için.

Kaspersky istememenizi anlamadım, oyun oynarken bakıyorum 40 mb bellek %1 oranlarında CPU ve disk kullanıyor. Yani kapatsam da FPS çok az değişiyor veya değişmiyor. Korumasına da laf yok zaten.
Kara kıldım. Kaspersky alacağım. Umarım bir sıkıntı yaşamam.

Hiç düşünmeden Bitdefender diyeceğim çünkü yüksek güvenlik sağlıyor ve sistemi yormuyor. Fiyatı da rakiplerine göre uygun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı