Yıllık cüzi bir fiyata denk gelen VPN varsa önerir misiniz? Geçen yıl Avast VPN almıştım. 1 yıllığı 30 TL gibi bir fiyata denk gelmişti. Memnun kaldım ama aboneliğim bitiyor. Yine bu fiyatlara 1 yıllık alabileceğim VPN varsa önerirseniz sevinirim.
Yıllık cüzi bir fiyata denk gelen VPN varsa önerir misiniz? Geçen yıl Avast VPN almıştım. 1 yıllığı 30 TL gibi bir fiyata denk gelmişti. Memnun kaldım ama aboneliğim bitiyor. Yine bu fiyatlara 1 yıllık alabileceğim VPN varsa önerirseniz sevinirim.
Ne için olduğuna göre değişir.
Discord için. Güvenlik için falan diyorsanız çok önemli değil. Kullanımı pratik ve uygun olsun yeterli. Avast abonelik yenileyeyim dedim de fiyatlar çok uçmuş. Aldığım zaman güzel bir indirim vardı.Kullanım amacı nedir?
Teşekkürler hocam bakacağım bunlara. Fiyatları uygundur umarım.Mulvad Shurfshark ProtonVPN
Eğer telefondan kullanacaksanız 1.1.1.1 fakat ülke seçemiyorsunuz.
Hocam yıllığı 50 euro. VPN için bu kadar veremem maalesef. Maksimum 100-200'e kapatabileceğim bir şey arıyorum.ProtonVPN önerebilirim, gayet güzel Discord için çok iyi.
Hocam yıllığı 50 euro. VPN için bu kadar veremem maalesef. Maksimum 100-200'e kapatabileceğim bir şey arıyorum.
Ücretsiz versiyonunu denediğimde hiç iyi çalışmıyordu. Tekrar bir bakarım o zaman.Bazi bölgeler ücretsiz olarak kullanılabiliyor onu kastetmis olabilir.
Ücretsiz versiyonunu denediğimde hiç iyi çalışmıyordu. Tekrar bir bakarım o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.