TheHerus Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Uygun fiyatlı bir mikrofon almak istiyorum ama internette özellikle de YouTube'da güncel kaynak bulamadım. Şu an kulaklık olarak Rampage pulsar 7.1 kullanıyorum.
Uygun fiyatlı bir mikrofon almak istiyorum ama internette özellikle de YouTube'da güncel kaynak bulamadım. Şu an kulaklık olarak Rampage pulsar 7.1 kullanıyorum.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.720 Çözümler 16 29 Mart 2023 #2 Uygun fiyat ne kadar? Mikrofon piyasası için benim gözümde uygun fiyat ortalama 5-6k dır. Neumann mikrofonların 100k olduğunu düşünürsek. Ses kartınız yoksa zaten USB'li mik almak zorundasınız. NT USB, ntusb mini bakabilirsiniz.
Uygun fiyat ne kadar? Mikrofon piyasası için benim gözümde uygun fiyat ortalama 5-6k dır. Neumann mikrofonların 100k olduğunu düşünürsek. Ses kartınız yoksa zaten USB'li mik almak zorundasınız. NT USB, ntusb mini bakabilirsiniz.
TheHerus Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Krmdmrz dedi: Uygun fiyat ne kadar? Mikrofon piyasası için benim gözümde uygun fiyat ortalama 5-6k dır. Neumann mikrofonların 100k olduğunu düşünürsek. Ses kartınız yoksa zaten USB'li mik almak zorundasınız. NT USB, ntusb mini bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 700 lira altı diyeyim o zaman.
Krmdmrz dedi: Uygun fiyat ne kadar? Mikrofon piyasası için benim gözümde uygun fiyat ortalama 5-6k dır. Neumann mikrofonların 100k olduğunu düşünürsek. Ses kartınız yoksa zaten USB'li mik almak zorundasınız. NT USB, ntusb mini bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 700 lira altı diyeyim o zaman.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.720 Çözümler 16 30 Mart 2023 #4 BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Mükemmel tabii ki değil ama bu bütçe için çok iyi paket.
BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Mükemmel tabii ki değil ama bu bütçe için çok iyi paket.