Altyapı sorgulama yap. Sonucu burada paylaş. Şu an TurkNet ve Netspeed gibi firmalar öneriliyor.
Türknet geçiyorsa evinden, kesinlikle Türknet al. En güzeli. Bende Türk Telekom kullanıyorum ama evimden hat geçseydi kesinlikle Türknet'i tercih ederdim.Evime en uygun internet hangisi ve nasıl geçerim?
Türk Telekom kullanıyorum ve çok rahatsızım, evime bir teknik ekip gelir mi?
Yukarıda belirttiğim iki firmayı da seçebilirsin.66 download 8 upload VDSL.
Yukarıda belirttiğim iki firmayı da seçebilirsin.
Şu an telefon hattından kablo çekik durumda mı? Ayrıca modem var mı? Ben D-Smart 24 MBPS kullanıyorum ama oyun oynamadığım için bana yetiyor. Sizlere yetmeyebilir. Ve çoğu kişi D-Smart markasını tavsiye etmiyor ama bende bir sorun çıkmadı.Hocam siz hangi interneti kullanıyorsunuz ve ben telefon hattından çekiyorum interneti bir tanıdık yapmıştı yani hiçbir bilgim yok bu konularda onu nasıl yaptıracağım.
Ayrıca şu an bir paket kullanıyorsanız ve taahhüt varsa başka operatöre geçişlerde cayma bedeli kesiliyor. Eğer mevcut bir operatör de değilseniz internetten başvuru yapsanız yeter.
Bu hocamAyrıca şu an bir paket kullanıyorsanız ve taahhüt varsa başka operatöre geçişlerde cayma bedeli kesiliyor. Eğer mevcut bir operatör de değilseniz internetten başvuru yapsanız yeter.
Şu an telefon hattından kablo çekik durumda mı? Ayrıca modem var mı? Ben D-Smart 24 MBPS kullanıyorum ama oyun oynamadığım için bana yetiyor. Sizlere yetmeyebilir. Ve çoğu kişi D-Smart markasını tavsiye etmiyor ama bende bir sorun çıkmadı.
TT müşteri hizmetlerini ara taahhüttün bittiğini söyle onlar size teklif sunabilir veya TT bırakabilirsiniz (tam bilgim yoktur ama TT müdürlüğüne dilekçe veriliyordu galiba. Araştırmak lazım).Türk telekomdayım ama taahhüdüm bitti ama aramadım 9 gün geçti bitmesinden aramadığım için sorun olur mu?
Bu hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.