Uygun internet önerisi

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Evime en uygun internet hangisi ve nasıl geçerim?
Türk Telekom kullanıyorum ve çok rahatsızım, evime bir teknik ekip gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca şu an bir paket kullanıyorsanız ve taahhüt varsa başka operatöre geçişlerde cayma bedeli kesiliyor. Eğer mevcut bir operatör de değilseniz internetten başvuru yapsanız yeter.

Hocam siz hangi interneti kullanıyorsunuz ve ben telefon hattından çekiyorum interneti bir tanıdık yapmıştı yani hiçbir bilgim yok bu konularda onu nasıl yaptıracağım.
Şu an telefon hattından kablo çekik durumda mı? Ayrıca modem var mı? Ben D-Smart 24 MBPS kullanıyorum ama oyun oynamadığım için bana yetiyor. Sizlere yetmeyebilir. Ve çoğu kişi D-Smart markasını tavsiye etmiyor ama bende bir sorun çıkmadı.

Ayrıca şu an bir paket kullanıyorsanız ve taahhüt varsa başka operatöre geçişlerde cayma bedeli kesiliyor. Eğer mevcut bir operatör de değilseniz internetten başvuru yapsanız yeter.

Türk telekomdayım ama taahhüdüm bitti ama aramadım 9 gün geçti bitmesinden aramadığım için sorun olur mu?

Şu an telefon hattından kablo çekik durumda mı? Ayrıca modem var mı? Ben D-Smart 24 MBPS kullanıyorum ama oyun oynamadığım için bana yetiyor. Sizlere yetmeyebilir. Ve çoğu kişi D-Smart markasını tavsiye etmiyor ama bende bir sorun çıkmadı.
Bu hocam

Türk telekomdayım ama taahhüdüm bitti ama aramadım 9 gün geçti bitmesinden aramadığım için sorun olur mu?

Bu hocam
TT müşteri hizmetlerini ara taahhüttün bittiğini söyle onlar size teklif sunabilir veya TT bırakabilirsiniz (tam bilgim yoktur ama TT müdürlüğüne dilekçe veriliyordu galiba. Araştırmak lazım).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı