Uygun RAM Listesinde Bulunmayan RAM'i Kullanma

caylakfb

Hectopat
Daha fazla  
33333.png

MSI H97 Gaming 3 anakarta Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 takmayı düşünüyorum. MSI sitesine girip RAM uyumu var mı diye baktığımda bu RAM'i bulamadım. Çıkan RAM'ler Kingston'un başka modelleriydi.. Bu RAM'i seçtim çünkü elime geçen bir soğutucu COOL MASTER HYPER 212EVO var ve bu RAM'in boyutu ufak. CPU soğutucuyla çakışma durumu yok gibi ve en önemli neden kırmızı oluşu.:D:D Anakart ve RAM sıkıntı yaratır mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum? Dolardan umudu kestim, bu hafta toplayacağım.

• Oda sıcaklığı fazla ve havasız bir ortam olduğu için stok soğutucu benim için yeterli değil, biraz abartı olsa da Hyper 212Evo bu yüzden var (bütçeye dahil değil, yok hükmünde)
  • SSD sonradan takılacak
  • Ekran kartına daha fazla yüklenmek isterdim ama şimdilik bu kadar oluyor. İlerleyen zamanlarda GTX980 düşünüyorum, tabi bu fiyatlarla zor.

Sistemin durumu bu, bir sıkıntı var mı? Önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O listede olmayan RAM'lerin çalışmadığı anlamına gelmez. Her marka model RAM'i test edemiyorlar haliyle. Bir sıkıntı çıkmaz. Onun haricinde de bir problem yok.
İşlemciyi İ5 4460 ve anakartı da MSI H97 PC Mate yaparsan GTX970 için bütçe çıkarmış olursun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı