Uygun şekilde yurt dışı gezisi önerisi

MyriadL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Nisan sonu mayıs başı gezmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Balkan ülkeleri bildiğim kadarıyla biraz daha uygun diğer Avrupa ülkelerine göre. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
skyscanner uçak bileti alınır, airbnb'den kalacak yerler ayarlanır, google maps vb. uygulama üzerinden gezilecek müzeler kaydedilir, telefon için esim uygulaması indirilir, çevrimdışı haritalar yüklenir, rota belirlendikten sonra blog ve vloglar izlenir notlar alınır ve eğlenilir.

Hocam teşekkürler. Peki hangi ülkeleri tavsiye edersiniz. İngilizce çat pat var derdimi anlatacak kadar.

Biraz daha yaza yakın dönemde gidilirse Karadağ'da Tivat ve Kotor güzel. Diğer Avrupa ülkelerine göre daha ucuz ama tam sezonda gidersen normalden biraz daha pahalıya gelir. Vize derdi yok, istersen oradan Bosna'ya da gidebilirsin.

Sırbistan üzerinden uygun fiyatlı uçuş bulmak mümkün ama Sırplar konusunda pek iyi şeyler duymadım. Vizesiz giriş hakkımız olduğu halde bazı Türk vatandaşlarını keyfi olarak sorgu odasına alıp geliş nedenlerini soruşturduklarını duydum. Bütçe yeterliyse direkt THY Podgorica uçuşu hem seyahat süresini çok kısaltıyor hem öyle bir can sıkıcı olası durumu engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…