GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 2 Eylül 2020 #1 Uyarı yediğim görsel bu uygunsuz üslup kullandığımı da düşünmüyorum. Üstelik neden 2 yıl önceki konudan şimdi ceza aldım anlamadım. Bir hata falan oldu sanırım. Kontrol ederseniz çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2020
Uyarı yediğim görsel bu uygunsuz üslup kullandığımı da düşünmüyorum. Üstelik neden 2 yıl önceki konudan şimdi ceza aldım anlamadım. Bir hata falan oldu sanırım. Kontrol ederseniz çok mutlu olurum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Eylül 2020 #2 Mesajın önceki hali: GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğim gibi yeni anakartlardan öyle boktan anakartlardan değil güncelleme yapacağım Genişletmek için tıkla...
Mesajın önceki hali: GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğim gibi yeni anakartlardan öyle boktan anakartlardan değil güncelleme yapacağım Genişletmek için tıkla...