Uyku düzeni nasıl düzeltilir?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhabalar, sabah ne zaman kalkarsam kalkayım ölü gibi oluyorum. Geceleri ise anlamsız bir enerji patlaması geliyor. Ne kadar erken yatağa girsem de döne döne gece 2-3 gibi anca uykuya dalabiliyorum. Bunu daha önceden yaşamış ve düzeltmeyi başarmış kişiler varsa deneyimlerini yazabilirler.

Kaçta yatmayı tercih ettiğini ve kaçta uyanman gerektiğini söyler misin

Okulda uyuyor musun veya okuldan gelince? Dışarı çıkıp enerjini atabilirsin yorulunca uykusu gelir insanın ve uyumadan 1 saat önce telefonu kapat kitap oku uyku getirir.

Kaçta yatmayı tercih ettiğini ve kaçta uyanman gerektiğini söyler misin
Genelde 00'da yatağa girerim ve 7.30'a alarmım kuruludur.

Okulda uyuyor musun veya okuldan gelince? Dışarı çıkıp enerjini atabilirsin yorulunca uykusu gelir insanın ve uyumadan 1 saat önce telefonu kapat kitap oku uyku getirir.
Hocam okulda nadir en fazla 15-20 dk maksimum. Dışarı çıkmıyorum hocam arkadaşım yok. Uyumadan önce 30-45 dk dediklerinizi yapmaya çalışıyorum evet.

1.si 12 de yatıp da 2 ye 3 e kadar kalamzsın sen başka bir şey yapıyorsun demek ki telefonla oynuyorsan bırak uğraşma gözlerini kapat etrafta ses mes varsa kulaklık tak bak belki asmr falan da dinleyebilirsin sana hitap ediyorsa daha rahat uyursun belki ışıklı gözünü alan şey varsa kapat ört öyle yatıp gözünü kapatıp yarım saat bile kalamazsın onu söyleyeyim 2.si kaltığında mıy mıy yapma kalk yüzünü soğuk suyla yıka su iç kendine geliyorsun sonra işte kahvaltı falan ne yapıyorsan yani öyle uyku düzenim bozuldu olayı yalan tamamen.

Hocam kesinlikle hiçbir şey yapmıyorum. Ortam karanlık, ses yok, rahat kıyafetlerimleyim ve telefon benden uzakta. Onun dışında sabah için söylediğiniz şeylere hak veriyorum. Aslında asıl sıkıntı uykuya dalmak.

(arada white noise dinliyorum fakat alışmamak adına çok yapmıyorum)

Aynısını yaşiyorum sürekli, sabahtan akşama kadar ölü gibiyken gece olunca kendime geliyorum. Yatağa erken girersemde hiçbir şekilde uyuyamiyorum. İnsomniyiz muhtemelen, tüm belirtileri sendede var bendede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…