Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Dostlar bir arkadaş konu açmıştı uyku problemi ile ilgili konuyu gezerken yaklaşık 32 saattir uyumadığım fark ettim. Ben bu sorunla ilgili randevu alsam hangi bölüme almam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostlar bir arkadaş konu açmıştı uyku problemi ile ilgili konuyu gezerken yaklaşık 32 saattir uyumadığım fark ettim. Ben bu sorunla ilgili randevu alsam hangi bölüme almam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Nöroloji olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.288 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Uyku bozuklukları, nefes tıkanması, uyku apnesi gibi rahatsızlıkların teşhisi için Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji bölümlerine gidilebilir. Artı 0 Eksi
Uyku bozuklukları, nefes tıkanması, uyku apnesi gibi rahatsızlıkların teşhisi için Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji bölümlerine gidilebilir.