Merhabalar arkadaşlar, uyku düzenim tersine döndü. Gündüzleri gün boyu uyuyorum, sabah okula gitmemle uyumam bir oluyor, çıkışa kadar uyuyorum resmen, sonra eve gelip evde uyumaya devam ediyorum akşama kadar. Gece ise sabaha kadar oturuyorum. Bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım sizce? Önerilere açığım.
Merhabalar arkadaşlar, uyku düzenim tersine döndü. Gündüzleri gün boyu uyuyorum, sabah okula gitmemle uyumam bir oluyor, çıkışa kadar uyuyorum resmen, sonra eve gelip evde uyumaya devam ediyorum akşama kadar. Gece ise sabaha kadar oturuyorum. Bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım sizce? Önerilere açığım.
Bunun tek çözümü 24 saat boyunca uyanık kalman. Ya da farmakolojik bir çözüm olarak melatonin içeceksin. Yatma saatinden 1 saat önce 2 3 hap içiyosun. Ardından uyuyorsun. Jetlag yaşayanlarda kullanılan bir hap bu zaten.
MuratAbiGF`nin ''48 Saat Uyumayan Adam'' videosunu izle. Sorununa çözüm bulursun. Şaka bir yana, Birkaç gün sürekli kahve iç. Uyku düzenin düzeltecektir tahminimce.