Uyku düzenini iyileştirmek

BerkemVein

Hectopat
İnanılmaz kötü bir uyku düzenim var. Şu an gece 4.30 hatta sabah olacak 5 gibi uyusam öğleden sonra zor uyanıyorum. İşte akşam 00.00 02.00 arası uyusam yine hiç yoktan iyi olur. Öğrenciyim ders çalışıyom sınava daha çok var ama sıkıntı. Uykuyu düzeltmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumayacaksın belli bir süre, dayanacaksın. Başka çare yok. Ya da zamanla kendi kendine düzelecek.

Mesela sabah 5 de uyuyosun. Uyumayacaksın o gün. Akşam saat 11 12 gibi ya da saat kaçta uyumak istiyosan o saatte yatacaksın. Sabahta 8 9 ya da kaçta kalkmak istiyosan o saatte kalkacaksın. Bu 1. aşama. 2. aşama ise bu söylediğim şekildeki düzeni 2. günde devam ettirceksin. Tebrikler artık uyku düzenin oldu.

Olmuyor öyle bi sonra ki gün 11 de yatmak isteyince birden kaçıyor yatamıyorsun.

Olmuyor öyle bi sonra ki gün 11 de yatmak isteyince birden kaçıyor yatamıyorsun.

10'da yatağa girip sessiz ve ışıksız ortamda birazda çabalaman lazım tabi, öyle yattığın gibi uyuyamazsın zaten. Gözlerini kapat gerekirse 1 saat 2 saat bekle o şekilde, illa ki uyuyacaksın. Zaten saatlerdir uyumamanın getirdiği bir yorgunlukta var. Çok da zor olacağını sanmıyorum.

Bende küçüklükten beri gelen bilinç altıma yerleşmiş cin vs korkusu var kaç yıl geçti hala aynı öyle rahat istediğim şekilde yatamıyorum.

Bende küçüklükten beri gelen bilinç altıma yerleşmiş cin vs korkusu var kaç yıl geçti hala aynı öyle rahat istediğim şekilde yatamıyorum.

Kardeşim cin dediğin varlıktan neden korkuyorsun? Bir kere onların alemiyle bizim alemimiz bambaşka. Onları sen naparsan yap göremezsin. Onlar da sana bulaşamazlar. Korkacak hiç bir şey yok.

Kardeşim cin dediğin varlıktan neden korkuyorsun? Bir kere onların alemiyle bizim alemimiz bambaşka. Onları sen ne yaparsan yap göremezsin. Onlar da sana bulaşamazlar. Korkacak hiçbir şey yok.

Cinlere inanmiyorum zaten de olmadığı halde bilinç altıma yerleştiği için korkuyorum kral, başka bir şeyden korkmuyorum tam da korku gibi bir şey de değil aslında, küçüklükte saçma sapan anlatılan şeyler yüzünden hepsi ama bilinç altıma yerleşmiş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…