Uyku düzeninin bozulması

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Tatilde uyku düzenim yine bozuldu uykum oluyor ama uyuyamıyorum. Kalktığımda ise gün bitmiş oluyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki, üç paket kahvenizi alın. Güzel bir uyku çektikten sonra, sonraki günün akşamına kadar uyumayın. Uykunuz gelmeye başladığında kahvenizi için. Beslenmenizi de aksatmayın ki enerjiniz yerinde olsun. Uyumak istediğiniz vakte yakın bitki çayı için. Sonrasında isteğe bağlı olarak kitap okuyabilir ya da sizi sakinleştiren, mayıştıran slow müzikler dinleyebilirsiniz.

Uykuya dalma konusunda da elektronik cihazları uyumadan yaklaşık 1 saat önce kullanmayı kesin. Odanızı zifiri karanlık olacak şekilde düzenleyin. Odanızın yeterince havadar olduğundan emin olun. Son olarak yatağa rahat olduğunuz pozisyonda yatıp uyumaya çalışabilirsiniz.

Ayrıca isteğe bağlı olarak MyNoise ile rahatladığınız bir ortam sesi açarak uykuya dalabilirsiniz, podcast dinleyebilirsiniz ya da hafif müzikler dinleyebilirsiniz.

Yatmadan yarım saat önce yoğurt ye veya ayran iç bak nasıl uykun geliyor bilemedin sıcak süt iç.

Sektöre hoş geldin… Benim yıllarca çektiğim sıkıntı. Tecrübe ettiğim kadarıyla benim gibi kişiler disiplinli olması gerekiyor. Bir gün bile yatma saatini kaçırsam 2-3 gün sonra sabahın aydınlanmasını görüyorum. Evet kışın görüyorum.

Tatillerde hep bozuluyor zaten uykum olsada zor uyuyorum şuan arkada müzik açık tahminen 2-3 saat sonra uyuyucam ve saat akşam 8 olup gün biticek...

Tatillerde hep bozuluyor zaten uykum olsa da zor uyuyorum şu an arkada müzik açık tahminen 2-3 saat sonra uyuyucam ve saat akşam 8 olup gün bitecek...

Kesinlikle gece uyumayı öneririm. Ama elinde olmayan durumlardan dolayı uyuyamıyorsan. Durumu kabullen. Günün bittiği falan yok. Sen güne yeni başlıyorsun. Gecenin sessizliğine ne yapabilirsin buna odaklan. Ha arkadaş ortamını falan kaçırıyorum dersen orasını bilemiyorum. Kötümser düşünme bir de 16.00 gibi kalkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…