Uyku felci tecrübe eden var mı?

LexS

Hectopat
Merhaba bugün sabah ezanına yakın gözlerim açıldı, hareket edemedim ses çıkarmak istedim çıkaramadım. Gözlerim kıpırdıyordu sadece karşımda olan ayak vantilatörü yatağın yanına gelmişti ve kapının ucunda siyah kafa gibi bir şey hareket edip duruyordu. 2 dakika falan öyle kaldım. Gördüğüm şey ilginçti, sizin başınıza geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden yaşamıştım. Sonra dönüp geri uyudum.

Benim karşıma gelmedi, ama gelirsede anlık bir gerginlik sonrasında rahatlarım gibi.

Gun içinde her uykuya yattığımda oluyordu bir ara. Tek sebebi stres ve yorgunluk. Rüya tarzı bir şey oluyor.

Hiç görmedim görmek ve deneyimlemek de isterim.

Olmuştu uyanmış gibi olmuştum ama hareket edemiyordum ve yatağımın başına bir siyah yüz yürümüştü sonrasını hatırlamıyorum zaten yıllar oldu tek sebebi yorgunluk ve stres.

1 defa çocukken yaşadım çok ürtücüyüdü fakat şimdi o zaman ki gibi korkmam diye düşünüyorum çünkü bunun "uyku felci" olduğunun bilincindeyim. Yani, felç geçene kadar beklemekten başka çarem yok.

Çok yaşıyorum, üst üste yaşamışlığım da oldu. Sakince bekleyip panik yapmazsanız geçiyor, önemli olan uyku felci yaşadığının bilincinde olmak. Başka çareniz yok zaten

Çok yaşıyorum, üst üste yaşamışlığım da oldu. Sakince bekleyip panik yapmazsanız geçiyor, önemli olan uyku felci yaşadığının bilincinde olmak. Başka çareniz yok zaten

En kötü kısmı o hocam Tekrara binmesi insanı çıldırtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…