LexS Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 174 1 Ağustos 2023 #11 onurgunes dedi: Çok yaşıyorum, üst üste yaşamışlığım da oldu. Sakince bekleyip panik yapmazsanız geçiyor, önemli olan uyku felci yaşadığının bilincinde olmak. Başka çareniz yok zaten Genişletmek için tıkla... Aynen öylede ilk defa yaşadım işte garip geldi
onurgunes dedi: Çok yaşıyorum, üst üste yaşamışlığım da oldu. Sakince bekleyip panik yapmazsanız geçiyor, önemli olan uyku felci yaşadığının bilincinde olmak. Başka çareniz yok zaten Genişletmek için tıkla... Aynen öylede ilk defa yaşadım işte garip geldi
onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #12 nexpugnable dedi: En kötü kısmı o hocam Tekrara binmesi insanı çıldırtıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de yüksek sesler fısıldamalar ya da çığlıklar duyuyorsanız daha da kötü
nexpugnable dedi: En kötü kısmı o hocam Tekrara binmesi insanı çıldırtıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de yüksek sesler fısıldamalar ya da çığlıklar duyuyorsanız daha da kötü