Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Şubat 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım 20 dakika hiç dokunmazsam otomatik uykuya girme modunda. Günde en az 10'a yakın uykuya dalıyor ve kullanmam gerektiği zaman tuşuna basarak tekrar çalıştırıyorum sistemi. Bu olay bilgisayara zarar verir mi? Teşekkürler. Bilgisayar Windows 10 orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım 20 dakika hiç dokunmazsam otomatik uykuya girme modunda. Günde en az 10'a yakın uykuya dalıyor ve kullanmam gerektiği zaman tuşuna basarak tekrar çalıştırıyorum sistemi. Bu olay bilgisayara zarar verir mi? Teşekkürler. Bilgisayar Windows 10 orijinal.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 2 Şubat 2019 #2 SSD mi Harddisk mi kullanıyorsunuz ?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Şubat 2019 #3 Hayır.
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Şubat 2019 #4 gurkanyal dedi: SSD mi Harddisk mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... SSD hocam.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Şubat 2019 #5 Bilgisayarı üreten ya da işletim sistemini üreten kişiler bu özelliği koyduysa neden zarar versin ki? 3. parti yazılım kullanmıyorsun bunun için.
Bilgisayarı üreten ya da işletim sistemini üreten kişiler bu özelliği koyduysa neden zarar versin ki? 3. parti yazılım kullanmıyorsun bunun için.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 2 Şubat 2019 #6 Blackss dedi: SSD hocam. Genişletmek için tıkla... SSD ise hiç zarar vermez. Harddisk olsa belki sürekli motor başlangıcı olsa diyeceğim ama sıkıntı yok. Hem de elektrik tasarrufu yapmış olursunuz
Blackss dedi: SSD hocam. Genişletmek için tıkla... SSD ise hiç zarar vermez. Harddisk olsa belki sürekli motor başlangıcı olsa diyeceğim ama sıkıntı yok. Hem de elektrik tasarrufu yapmış olursunuz
F1AhmetTR Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 gurkanyal dedi: SSD ise hiç zarar vermez. Harddisk olsa belki sürekli motor başlangıcı olsa diyeceğim ama sıkıntı yok. Hem de elektrik tasarrufu yapmış olursunuz Genişletmek için tıkla... bende wd blue 1 tb lık hdd var o zarar görürmü?
gurkanyal dedi: SSD ise hiç zarar vermez. Harddisk olsa belki sürekli motor başlangıcı olsa diyeceğim ama sıkıntı yok. Hem de elektrik tasarrufu yapmış olursunuz Genişletmek için tıkla... bende wd blue 1 tb lık hdd var o zarar görürmü?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #8 Uzun süre bu şekilde kullandıktan (1 ay) sonra RAM hataları alabilirsiniz çözüm olarak kapat aç yaptıktan sonra sorunsuz devam edebilirsiniz ara uykularda hiçbir sorun olmaz.
Uzun süre bu şekilde kullandıktan (1 ay) sonra RAM hataları alabilirsiniz çözüm olarak kapat aç yaptıktan sonra sorunsuz devam edebilirsiniz ara uykularda hiçbir sorun olmaz.