mercanmete Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Her zaman degil ama bazen bilgisayarı uyku moduna aldıgımda kapanıyor ve en baştan acılıyor. Bu sorun neden kaynaklı sizce?
Her zaman degil ama bazen bilgisayarı uyku moduna aldıgımda kapanıyor ve en baştan acılıyor. Bu sorun neden kaynaklı sizce?
LAYNU Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Yer Bursa Yıldırım Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD | Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim hayatı devam ediyor. 21 Aralık 2022 #2 mercanmete dedi: Her zaman degil ama bazen bilgisayarı uyku moduna aldıgımda kapanıyor ve en baştan acılıyor. Bu sorun neden kaynaklı sizce? Genişletmek için tıkla... Reis bir aralar bana da aynısı oluyordu PC'yi sıfırladım düzeldi sanırım yazılımsal bir sıkıntı. Artı 0 Eksi
mercanmete dedi: Her zaman degil ama bazen bilgisayarı uyku moduna aldıgımda kapanıyor ve en baştan acılıyor. Bu sorun neden kaynaklı sizce? Genişletmek için tıkla... Reis bir aralar bana da aynısı oluyordu PC'yi sıfırladım düzeldi sanırım yazılımsal bir sıkıntı.