TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 Uyku modunda internet kesiliyor internetten oyun indirirken uyku moduna alıp indirmenin devam etmesi mümkün mü?
Uyku modunda internet kesiliyor internetten oyun indirirken uyku moduna alıp indirmenin devam etmesi mümkün mü?
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #11 TRPoWer dedi: Intel. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptop kullanıyorsunuz laptop fanları fazla ses yapmıyor zaten hocam. Artı 0 Eksi
TRPoWer dedi: Intel. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptop kullanıyorsunuz laptop fanları fazla ses yapmıyor zaten hocam.
Y Ysn1111 Picopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 173 Yer Büyükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #12 TRPoWer dedi: İntel Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Apu bir bilgisayar kullanıyorsunuz galiba. O zaman fan ayarını düşüremezsiniz. Artı 0 Eksi
TRPoWer dedi: İntel Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Apu bir bilgisayar kullanıyorsunuz galiba. O zaman fan ayarını düşüremezsiniz.
KS KS TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #13 Creax31 dedi: Sanırım laptop kullanıyorsunuz laptop fanları fazla ses yapmıyor zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Sanırım laptop kullanıyorsunuz laptop fanları fazla ses yapmıyor zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum
Y Ysn1111 Picopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 173 Yer Büyükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #14 TRPoWer dedi: Laptop kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda harici ekran kartı var mı? TRPoWer dedi: Laptop kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yoksa çok ses yapması normal bir durum değil. Artı 0 Eksi
TRPoWer dedi: Laptop kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda harici ekran kartı var mı? TRPoWer dedi: Laptop kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yoksa çok ses yapması normal bir durum değil.