Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 29 Kasım 2020 #1 HP Pavilion Gaming laptop kullanıyorum. Bilgisayarın ekranını kapatınca otomatik olarak uyku moduna alıyor fakat bugün ekranı kapattığımda fanlar ve PC hala çalışmaya devam ediyordu. Tekrar açtığımda sorun düzelmişti. Nedeni ne olabilir?
HP Pavilion Gaming laptop kullanıyorum. Bilgisayarın ekranını kapatınca otomatik olarak uyku moduna alıyor fakat bugün ekranı kapattığımda fanlar ve PC hala çalışmaya devam ediyordu. Tekrar açtığımda sorun düzelmişti. Nedeni ne olabilir?
KS KS Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 29 Kasım 2020 #11 326001 dedi: Bios güncellemesi yapabilir misin? Chipset ve ekran kartını da güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sistem tamamen güncel geçen ay garantiden aldım bahsettiğiniz güncellemeler yapılmıştı. Samotne Ciasteczka dedi: Gayet normal bir durum. Bir ara test ettiğim laptop'ta da birkaç saniye alabiliyordu fanların kapanması. O arada OS kendini uykuya alıyor. O yüzden gecikme normal. Genişletmek için tıkla... Kapağı kapattıktan sonra 5-10 sn bekledim kapanmadı belki biraz daha beklesem kapanıcaktı. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Bios güncellemesi yapabilir misin? Chipset ve ekran kartını da güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sistem tamamen güncel geçen ay garantiden aldım bahsettiğiniz güncellemeler yapılmıştı. Samotne Ciasteczka dedi: Gayet normal bir durum. Bir ara test ettiğim laptop'ta da birkaç saniye alabiliyordu fanların kapanması. O arada OS kendini uykuya alıyor. O yüzden gecikme normal. Genişletmek için tıkla... Kapağı kapattıktan sonra 5-10 sn bekledim kapanmadı belki biraz daha beklesem kapanıcaktı.