Uyku modundan sonra 12900KF sistem açılmıyor

brksfrb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı uyku moduna alıyorum ancak ne yaparsam yapayım monitöre ekran gelmiyor. Ekranı getirmek için gücü kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum.
İşlemci: i9 12900KF.
Ekran kartı: RTX 3080 Ti.
RAM: 64 GB.
Windows 11 Pro kullanıyorum. Eski bilgisayarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Bilgisayarımı uyku moduna alıyorum ancak ne yaparsam yapayım monitöre ekran gelmiyor. Ekranı getirmek için gücü kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum.
İşlemci: i9 12900KF.
Ekran kartı: RTX 3080 Ti.
RAM: 64 GB.
Windows 11 Pro kullanıyorum. Eski bilgisayarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunun kesin ve net bir çözümü yok, Windows'un saçmalığı sisteminde bir problem yok.

Uyku moduna ben kendim alıyorum. Bazen uzun süre kullanmadığımda gerekebiliyor. Sorunu halletmem gerekiyor. Teknik servisi aradım ama yardımcı olamayız dediler. MSI kullanıyorum.

Almayın uyku moduna, ekran karartmayı açın 2 dakika olarak ayarlayın. Bilgisayar güç harcamıyor zaten çok boşta iken şarjdaki telefon kadar harcıyor diyebiliriz.

Almayın uyku moduna, ekran karartmayı açın 2 dakika olarak ayarlayın. Bilgisayar güç harcamıyor zaten çok boşta iken şarjdaki telefon kadar harcıyor diyebiliriz.
Ama bilgisayar açık kalıyor ve yorulur mu diye düşünüyorum. Bazen gece uyku moduna alıp sabah açtığım da oluyor.

Ayrıca söylediğim gibi. Bilgisayarı güncellemeyi denediğimde ya da yeniden başlattığımda da aynı sorunu yaşıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı