Selam hocam. Size cevap yazabilmek belki de yardımcı olabilmek adına dün üye oldum. Aynı sorun bende yoktu ama bir benzeri tekrar tekrar format atmama rağmen karşıma çıkıyordu. Şöyleki; formatı atıyorum, Windows Update, driverları indiriyor kafasına göre zaten bende Driver Booster programı ile geri kalanları indirip güncelliyorum ama bir süre sonra videolar takılıyor, sesler takılıyor, mouse takılarak hareket ediyor. Yeniden başlatınca düzeliyor bir süre sonra tekrar ediyor. Ben şöyle çözdüm; anakartın kendi sitesinden driverlarını indirdim, ekran kartının sitesinden driverleri indirdim ve bir USB diske attım. Sonra internet kablosu takılı değil vaziyette formatı attım ve internete bağlamadan indirdiğim driverları yükledim ve yeniden başlattım. Daha sonra Driver Booster ile sadece indirdiğim driver ile aynı isimlerdekini güncelledim. Örneğin güncelleme görünüyor 'sistem aygıtı kayıp sürücü' yazmış onu güncellemedim. Bunu uyguladığım formatlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. İsterseniz deneyebilirsiniz. Ayrıca format atar atmaz internete bağlamadan, driver yüklemeden uyku moduna alıp denemeler yapabilirseniz bir şeyler daha anlaşılır olabilir. İnşallah yardımcı olur hocam kolay gelsin.