Yoruldu mu insan öyle bir uyuyor ki6 saat üst üste anatomi dersine alalım seni eve geldiğinde direkt uyumak isteyeceksin.
Ramazan'da bana da olmuştu. 30 gün gece uyanık olup, sabah uyuyunca. Ramazan'dan sonra çok zorlandım. 1 gün uyumadım gece uyudum, düzelmedi 30 saat falan yine uyuyamadım.
Sonra tekrar 1 gün uyumadım, gece uyudum. Sabah 5'te falan kalkar oldum. 3-4 gün sonra da düzeldi ama kaptırdı gidiyor. Şimdi de öğlen 12'de uyanıyorum.
Astigmat ve miyop var ama derecesi düşük. Çok fazla ihtiyaç duymuyorum demiyelim, bulanık görmeye alıştım. Ders çalışmak olabilir aslında. Benim sorunum kafayı boşaltamamak gibi birşey olmalı. Dinlemediğim Im Coming Home şarkısını aklıma çalıyorum. ''I'm coming home I'm coming home. Tell the world I'm coming home''Bu arada ben gibi birçok göz sorunun mevcutsa kesinlikle oyun oyna. Miyop, hipermetrop, astigmat, göz tembelliği... 1-2 saat oyna sonra uykun gelir.
Abi sen ders konusunda feleğin çemberinden geçmiş birisine benziyorsun. Nasıl ders çalışıyorsun ? Ben işime gelince Dil Anlatım'dan 14 soruyu, 2 Dk'da çözüyorum(Ciddi anlamda soruları okuyup anlamam 5 saniye felan sürüyor tabi aceleyle hangisinde ek fill yokturu, ek fiil vardır diye okuduğumda oluyorDers çalış uykun gelir. Kafa öne doğru gitmeye başlar. Diğerleri kafayı karıştırabilir iyice. Oyun oynadıktan sonra gözümü kapattığımda aklıma girer benim mesela. Film de düşündürebilir.