Uyku Sorunum Var. Nasıl Kurtulabilirim?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Biyomedikal Teknisyeni
Üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli geceleri zor uyuyan bi insanım. Fakat son 1 aydır geceleri uyuyamıyorum ve gündüzleride en fazla 2 saat uyuyabiliyorum. Ama hala uykum yok. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

Bir ara bende de oluşmuştu bu sorun. En güzeli doktora gitmek olacak fakat, onlarda genelde uyku ilacı veriyor. Ben kitap okuyarak aştım bu sorunu. Kitap okurken gözlerim git gide kapanmaya başlıyor benim.

300'e kadar koyun sayabilirsiniz.
Bu yalnızca bir şakaydı.

Maalesef ki bu sorun yaklaşık 20 senedir bende de var...
Doktora gitmiştim, bana özellikle akşam saatlerinde "çay, kahve, Vb." gibi içeceklerden uzak durmamı söylemişti.
Ancak, benim olmazsa olmazım olan çaydan uzak durmam mümkün olmadı. Uykumu çalan çay sayesinde, uykuya hasret bir insanım.

Size önerim, zaman kaybetmeden iyi bir doktora gidin.
  • Çay, Kahve alışkanlığınız varsa, özellikle akşam saatleri içmeyin.
  • Geç saate kadar bilgisayar başında durmayın, uykunun baş düşmanlarındandır.
  • Takıntılar da yapmayın. Dünya hallerini Üzgür bırakın, amaaan banane deyip, keyfinize bakın.

Son düzenleme:
Eskiden müzik dinleyerek uyuyabiliyodum ama artık oda fayda etmiyor. Sanırım takıntılar yüzünden oluyo. Aksam olunca hersey aklıma gelio uyuyamıyorum. Bi doktora gitsem iyi olucak.

Doktora git. Anlat durumunu.
Bir zamanlar bende gitmiştim bir ilaç verdi.
Yatmadan bir saat önce içiyorum. Sonra ki en az sekiz saat hiçbir takıntın kalmıyor. İlacın adını veremeyeceğim. Herkeste aynı etkiyi sağlamayabilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…