B byteec0de Picopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Uyku takibi ve spor amaçlı bir bileklik arıyorum. Saat alacaktım fakat sadece bunlar için gerek duymadım. Öneri yapabilir misiniz? Bütçe 700-800 TL arasında.
Uyku takibi ve spor amaçlı bir bileklik arıyorum. Saat alacaktım fakat sadece bunlar için gerek duymadım. Öneri yapabilir misiniz? Bütçe 700-800 TL arasında.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Mart 2023 #2 https://www.hepsiburada.com/huawei-band-7-yesil-p-HBCV00002NX0O8?magaza=Hepsiburada
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #3 Huawei'lerin uyku takibi çok iyi diye biliyorum. Bende de Band 4 vardı gayet güzeldi. Uykunun en hafif anını tespit edip o anda uyandırması için bile ayar koymuşlar alarm kısmına.
Huawei'lerin uyku takibi çok iyi diye biliyorum. Bende de Band 4 vardı gayet güzeldi. Uykunun en hafif anını tespit edip o anda uyandırması için bile ayar koymuşlar alarm kısmına.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 13 Mart 2023 #4 Aurora1 dedi: Huawei'lerin uyku takibi çok iyi diye biliyorum. Bende de Band 4 vardı gayet güzeldi. Uykunun en hafif anını tespit edip o anda uyandırması için bile ayar koymuşlar alarm kısmına. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda irtibat kurulabilecek bir yer bulunabiliyor mu ve cihazda bir sorun olunca tüketicinin yaptırtabileceği bir yer var mı?
Aurora1 dedi: Huawei'lerin uyku takibi çok iyi diye biliyorum. Bende de Band 4 vardı gayet güzeldi. Uykunun en hafif anını tespit edip o anda uyandırması için bile ayar koymuşlar alarm kısmına. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda irtibat kurulabilecek bir yer bulunabiliyor mu ve cihazda bir sorun olunca tüketicinin yaptırtabileceği bir yer var mı?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 13 Mart 2023 #5 Aade dedi: Destek konusunda irtibat kurulabilecek bir yer bulunabiliyor mu ve cihazda bir sorun olunca tüketicinin yaptırtabileceği bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Türkiye'nin kendisiyle iletişime geçebilir veya destek alabilirsiniz. İrtibat-Canlı Sohbet | HUAWEI Türkiye Telefon, canlı sohbet veya e-posta üzerinden Huawei Destek Hattı'na ulaşın.<br/> consumer.huawei.com
Aade dedi: Destek konusunda irtibat kurulabilecek bir yer bulunabiliyor mu ve cihazda bir sorun olunca tüketicinin yaptırtabileceği bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Türkiye'nin kendisiyle iletişime geçebilir veya destek alabilirsiniz. İrtibat-Canlı Sohbet | HUAWEI Türkiye Telefon, canlı sohbet veya e-posta üzerinden Huawei Destek Hattı'na ulaşın.<br/> consumer.huawei.com