Uykuda 6-7 kere uyanmak

oguzhan0

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 8-10 yıldır uyku problemim var. Yani şöyle açıklayayım;
Mesela normal bir insan gece 00:00'da yattığında sabah 08:00-09:00'a kadar uyuyabiliyor ama ben 00:00'da yattım diyelim sabah 08:00-09:00'a kadar belki 6-7 kere sebepsiz uyanıyorum. Tuvaletim gelir mesela anlarım ama hiçbir sebep yokken durduk yere uyanıyorum, sonra kalkıyorum bir sigara içiyorum sonra yatıyorum tekrar, 1-2 saat sonra tekrar uyanıyorum. Doktora gittim bu yüzden ilaç yazmıştı ama kullanmadım. Çok zorunlu kalmadıkça kesinlikle ilaç kullanan birisi değilim. Askerde 2 kere tutanak tutulmuştu bu uyku problemi yüzünden ama askerde bile düzelmedi. Ve çok detaycı birisiyim her şeyi anormal derecede çok düşünürüm. Mesela gün içinde Ailem'den, iş yerinden ya da arkadaş ortamında birisi olmadık zamanda olmayacak, konuyla ilgili bir şey söylesin gece yatar saatlerce neden bunu söyledi diye düşünebilirim ve bu yüzdende ciddi anlamda dikkat dağınıklığı var. Her dakika her saniye birden fazla şey düşünüyorum ve sanıyorum ki uyku problemi de bu sebepten. Sizinde böyle bir sorununuz var mı? Var ise nasıl çözüm buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…