Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 21 Eylül 2014 #1 Telefonum Samsung Galaxy Ace. Telefonu güç tuşuna basıp uykuya alıyorum 5 dk sonra internetle bağlantısı kopuyor ama wifi kapanmıyor. Bu yüzden gelen mesajları çok geç görebiliyorum. Var mı bir çaresi?
Telefonum Samsung Galaxy Ace. Telefonu güç tuşuna basıp uykuya alıyorum 5 dk sonra internetle bağlantısı kopuyor ama wifi kapanmıyor. Bu yüzden gelen mesajları çok geç görebiliyorum. Var mı bir çaresi?
Tolga35 Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 100 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2014 #2 Bazı batarya tasarruf programları ekranı kapatınca tasarruf için internetide kapatıyor. Bu yüzden olabilir.
Bazı batarya tasarruf programları ekranı kapatınca tasarruf için internetide kapatıyor. Bu yüzden olabilir.
thedarknight Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #3 Wifi bölümünde özellikler tuşuna basıp gelişmişe tıkla orda uyku modunda wifi yı kapat seçeneği var onu kontrol edebilirmisin.
Wifi bölümünde özellikler tuşuna basıp gelişmişe tıkla orda uyku modunda wifi yı kapat seçeneği var onu kontrol edebilirmisin.
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 21 Eylül 2014 #4 thedarknight dedi: Wifi bölümünde özellikler tuşuna basıp gelişmişe tıkla orda uyku modunda wifi yı kapat seçeneği var onu kontrol edebilirmisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim wifi uyku ilkesi ekran kapandığında olarak ayarlanmış onu hiçbir zamana çevirdim.
thedarknight dedi: Wifi bölümünde özellikler tuşuna basıp gelişmişe tıkla orda uyku modunda wifi yı kapat seçeneği var onu kontrol edebilirmisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim wifi uyku ilkesi ekran kapandığında olarak ayarlanmış onu hiçbir zamana çevirdim.