3 332910 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Çözümler 1 22 Mart 2023 #1 Uykudayken duvarlara tekme yumruk atıyorum birkaç gün önce yürüdüğüm fark ettim diğer günlerded e yere düşüp oturup elimi uzatmıştım sağlık açısından ne gibi bir problem olabilir sağlıkcı varsa söyleyebilir mi? Bazen bağırıyor konuşuyorum da.
Uykudayken duvarlara tekme yumruk atıyorum birkaç gün önce yürüdüğüm fark ettim diğer günlerded e yere düşüp oturup elimi uzatmıştım sağlık açısından ne gibi bir problem olabilir sağlıkcı varsa söyleyebilir mi? Bazen bağırıyor konuşuyorum da.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2023 #2 Psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Ben de duvara tekme diz atarım arada, hele yanımda cam varken attıydım bikaç kez, sonra uyanınca baya tırstıydım.
Ben de duvara tekme diz atarım arada, hele yanımda cam varken attıydım bikaç kez, sonra uyanınca baya tırstıydım.