Uykusuz kalmak için takviye

umix353

Kilopat
Merhaba.

Yarın öğleden gece sabaha kadar sürecek bir işim var. Bu süreçte enerji içeceği falan almayı düşünüyordum ama pek faydası olmuyor.

Tavsiyeleri özelden de alabilirim.

Nescafe hazırlayabilirsin zamanın varsa kahve hazırlayabilirsin. Kola kahve ikisini de içebilirsin. Ya da bisküvi gofret gibi şeyler yiyebilirsin. Ben bu teknikle saat 6.30'a kadar uyanık kalmıştım.

Nescafe+ enseni ve kulaklarının arkasını su ile ıslatmanı öneririm.

Ara ara soğuk su ile yüzünü ve enseni yıka.
Bir miktar kafein tüket ama abartma, çarpıntı yapabilir. Yine çalışmanı engeller.
Bir bardak filtre kahve içersen yeterli.
Uykun gelince 2 dakika ara verip dolaş.

Ben genellikle sürekli oturmamaya çalışırım uykumun gelmesini beklemem kalkıp dolaşmak için, enerjisi bol şeyler tüketirim, kahve olayına pek inanmıyorum zamanında çok denedim ama hiç mi uykumu kaçırmadı, yapabiliyorsan şınav, plank, jumping jack yap çok uykum geldiğinde zorla kalkıp yapıyorum ama aşırı etkisi oluyor direkt uykum kaçıyor, sürekli su iç ama abartarak iç ki tuvalete sürekli gidebilesin sıkışınca da uyku falan kalmıyor. Bazen bütün gece uyumayıp üstüne akşam 9-10 gibi yatıyorum işimi geceye bıraktığım için.

Tavsiyeler için teşekkürler fakat arcalion tarzında bir şey lazım bana daha etkilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…