Uykuya dalmada zorlanmak

395014

Hectopat
Yatakta oradan oraya dönüyorum ama uyumakta çok zorlanıyorum. Bunu nasıl düzelitirim?

Aynısı bende de var çok kötü birşey cidden kardeşim yattığı gibi direkt uyuyabiliyor fakat benim uyumam saatlerimi alıyor

Dönmeyin hocam, kendinizi zorlayın. Yatağa yatıp gözlerinizi kapattığınız andan itibaren hiç hareket etmemeye çalışın. Düşünün, düşünmeyin demiyorum ama düşündüğünüz şeyleri gözünüzün önüne getirmeyin yoksa uykuya dalmakta zorlanırsınız.

Sıcaktan olabilir mi?
Olabilir, yatağın hemen yanında cam var açıyorum ama geceleri de üşüyüp uyanıyorum. Garip.

O zaman da aşırı sıkılıyorum hocam. Tavan'a focus atmayı denedim ama yok, olmuyor.

Zihnini boşalt. Uyumadan aklına takılan veya düşündüğün bir şey varsa uyumak imkansız.

Olabilir, yatağın hemen yanında cam var açıyorum ama geceleri de üşüyüp uyanıyorum. Garip.

O zaman da aşırı sıkılıyorum hocam. Tavan'a focus atmayı denedim ama yok, olmuyor.
Evet, düşünmessem bende sıkılıyorum fakat düşündüğümü gözümün önüne getirmiyorum.

Yatakta oradan oraya dönüyorum ama uyumakta çok zorlanıyorum. Bunu nasıl düzelitirim?

Genelde sadece siyah ekran düşünüyorum ve olabildiğince az hayal kurmaya çalışıyorum zaten hızlı uyumak için kalp ritmini yavaşlatmak gerekiyor bunu yapmak için de yavaş yavaş nefes alıp vermek gerekiyor birkaç dakika zaten bunu yaparken bayılıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…