Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #11 baran_basaran dedi: Cep telefonu. Cep telefonuna bakmak uykuyu acayip kaçırıyor. En azından uyumak isteyenler için. Genişletmek için tıkla... Gözleri yorduğu için daha çok getiriyor.
baran_basaran dedi: Cep telefonu. Cep telefonuna bakmak uykuyu acayip kaçırıyor. En azından uyumak isteyenler için. Genişletmek için tıkla... Gözleri yorduğu için daha çok getiriyor.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 17 Mart 2021 #12 Neyse şimdi düşman ordusu gelmiş gibi hayal et. Evinin etrafını sarmışlar. Sen ne yapacaksın? Düşün. Ya içeri girip seni rehin alırlarsa? Korktun mu?
Neyse şimdi düşman ordusu gelmiş gibi hayal et. Evinin etrafını sarmışlar. Sen ne yapacaksın? Düşün. Ya içeri girip seni rehin alırlarsa? Korktun mu?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mart 2021 #13 294144 dedi: -Korku. -Soğuk. Genişletmek için tıkla... Soğuk ne alaka soğuk benim uykumu getiriyor aksine.
294144 dedi: -Korku. -Soğuk. Genişletmek için tıkla... Soğuk ne alaka soğuk benim uykumu getiriyor aksine.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.850 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Mart 2021 #14 Arıcan dedi: Soğuk ne alaka? Soğuk benim uykumu getiriyor aksine. Genişletmek için tıkla... Sizin bünyenize bakan bir durum. Genele hitap ediyorum, özele değil.
Arıcan dedi: Soğuk ne alaka? Soğuk benim uykumu getiriyor aksine. Genişletmek için tıkla... Sizin bünyenize bakan bir durum. Genele hitap ediyorum, özele değil.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 17 Mart 2021 #15 Korkunç şeyler anlatmayın, belki konu sahibi hassas biridir ve böyle şeylerden korkuyordur.
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 835 Çözümler 7 Yer İstanbul 17 Mart 2021 #16 Emre Sakinmaz dedi: Elma ye. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en etkili kafeinli kahvesi bile elma kadar uyku açmaz. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Emre Sakinmaz dedi: Elma ye. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en etkili kafeinli kahvesi bile elma kadar uyku açmaz. Şiddetle tavsiye ediyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Mart 2021 #17 Ciğer. Zihni çok güzel uyarıyor. Günlük limitin 5 katı bakır ile normal tabii. Ama şimdi bu saatte ciğeri nereden bulacaksınız, boş verin gitsin.
Ciğer. Zihni çok güzel uyarıyor. Günlük limitin 5 katı bakır ile normal tabii. Ama şimdi bu saatte ciğeri nereden bulacaksınız, boş verin gitsin.
Ramazan Mmuhammet Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #18 Terlemek, sakız çiğnemek, film izlemek(türüne bağlı) ve arkadaşın ailen vb. kişilerle sohbet etmek. Bunların bazıları kasları çalıştırdığı için uykunu kaçırmak için etkili olacaktır.
Terlemek, sakız çiğnemek, film izlemek(türüne bağlı) ve arkadaşın ailen vb. kişilerle sohbet etmek. Bunların bazıları kasları çalıştırdığı için uykunu kaçırmak için etkili olacaktır.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 17 Mart 2021 #19 Ben gelecekte ne yapacağım diye düşün 5 saat garanti uykun kaçar. Denendi onaylandı.