Uyulmayan zamanlar da rüya görülmesi normal midir?

Yusuf Aydıner

Decapat
Bazen oluyor, kendim tam olarak uyumadığım zamanlar rüya görüyorum yarı uyumuş şekilde rüyalara dalıyorum.

Çok tuhaf bir olay, sabah 9 da uyanmıştım dün bari yarım saat öylesine gözlerimi kapatayım dedim. Tam olarak uyumadığımın farkındayım uykuya dalma aşamasında hızlı geçişli rüyalar görüyorum.

O rüyayı bilinçli olarak mı görüyorsunuz yoksa rüya gibi 30 dakika rüyayı görürken 1 dakika gibi mi geçiyor? Bilinçli olarak 30 dakika görüyorsanız normal değil.

Hızlı geçiyor sadece ortamı insanları görüyorum bazı kelimeler söyleniyor anlamsız şeyler görüyorum , sonra bir anda rüyanın içeriği değişiyor başka rüyaya geçiyorum ama kısa sürüyor. Rüyalarımda bir gram mantık yok. Hayal görme gibi bir şey

Bilemiyorum hocam belki hayal dünyanız çok geniş olduğu için böyledir. Açıklayamazlar zaten bunu. O gördüğün rüyaları hatırlıyor musun peki?

Sadece kimlerin olduğunu hatırlıyorum kurtlar vadisi dizisindeydim bir karekterin elinde silah vardı başka bir şey hatırlamıyorum.

Rüyamda sesleride işitmiyorum söylenenleri zihnimde canlandırıyorum. @Sentron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…