Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Zorunlu olmadığım zaman uyumakta zorlanıyorum, bugün 17:00'dan beri uyumaya çalışıyorum ama şu ana kadar uyuyamadım. Nasıl hızlı bir şekilde uyurum? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
Zorunlu olmadığım zaman uyumakta zorlanıyorum, bugün 17:00'dan beri uyumaya çalışıyorum ama şu ana kadar uyuyamadım. Nasıl hızlı bir şekilde uyurum?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 Öyle her kafana estiğinde de yatamazsın zaten. Uykun gelince yatarsın.
unifying Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 Rouly dedi: Zorunlu olmadığım zaman uyumakta zorlanıyorum, bugün 17:00'dan beri uyumaya çalışıyorum ama şu ana kadar uyuyamadım. Nasıl hızlı bir şekilde uyurum? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla en kolay uyuma yöntemi yorulduğun zaman oluyor yani yatmadan önce kendini yorup, gevşeme hareketleri yaparsan uyuyabilirsin diye düşünüyorum. Uyurken de bir şey düşünmemeye çalış ve düzenli nefes aldığından emin ol.
Rouly dedi: Zorunlu olmadığım zaman uyumakta zorlanıyorum, bugün 17:00'dan beri uyumaya çalışıyorum ama şu ana kadar uyuyamadım. Nasıl hızlı bir şekilde uyurum? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla en kolay uyuma yöntemi yorulduğun zaman oluyor yani yatmadan önce kendini yorup, gevşeme hareketleri yaparsan uyuyabilirsin diye düşünüyorum. Uyurken de bir şey düşünmemeye çalış ve düzenli nefes aldığından emin ol.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 363 31 Ekim 2023 #4 Işığı kapat ve Telefonun parlaklığını tamamen aç 1 saate uykun gelir.