4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 3 Temmuz 2022 #41 MuhammedA dedi: Ayarları kapatırsanız kayıt defterini varsayılan hale gelecek. Dolayısıyla yine kırmızı hatayı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam sizin rehberinizi yaptım eskiden Insider enroll kullanıyordum 1 aydır bir sorun yok.
MuhammedA dedi: Ayarları kapatırsanız kayıt defterini varsayılan hale gelecek. Dolayısıyla yine kırmızı hatayı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam sizin rehberinizi yaptım eskiden Insider enroll kullanıyordum 1 aydır bir sorun yok.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #42 489798 dedi: Nasıl hocam sizin rehberinizi yaptım eskiden Insider enroll kullanıyordum 1 aydır bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayır. Insider Programını açıp kurulum yapılmadan kapatılırsa kayıt defteri tekrar eski haline döner. Sizin hata almama sebebiniz Insider Programını kurmanızdan kaynaklı. Dolayısıyla kayıt defteri eski haline dönmez.
489798 dedi: Nasıl hocam sizin rehberinizi yaptım eskiden Insider enroll kullanıyordum 1 aydır bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayır. Insider Programını açıp kurulum yapılmadan kapatılırsa kayıt defteri tekrar eski haline döner. Sizin hata almama sebebiniz Insider Programını kurmanızdan kaynaklı. Dolayısıyla kayıt defteri eski haline dönmez.