B beko32 Ziyaretçi 10 Mayıs 2014 #1 Mac kurduğum laptopuma Wifi kartımın uyumsuz olduğunu biliyorum. Söyle bir çözüm olabilir mi? Telefonu modem olarak kullanıp usbden pc bağlantısıyla interneti sağlayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2014
Mac kurduğum laptopuma Wifi kartımın uyumsuz olduğunu biliyorum. Söyle bir çözüm olabilir mi? Telefonu modem olarak kullanıp usbden pc bağlantısıyla interneti sağlayabilir miyiz?
alicansaglam Hectopat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 196 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2014 #2 Deneyebilirsin. Yalnız telefonu modem olarak kullanmak için sistemin basit bir sürücü yüklediğini biliyorum. Çalışmayabilir. Lakin denemek bedava.
Deneyebilirsin. Yalnız telefonu modem olarak kullanmak için sistemin basit bir sürücü yüklediğini biliyorum. Çalışmayabilir. Lakin denemek bedava.
halilkarakuyu Kilopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 81 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2014 #3 Laptop modelinizin garantisi bitmek üzereyse değiştirebilirsiniz. 15 20 tl civarlarında. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2014