Uyurken kilitlenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Raporladım moderatörler gereğini yapacaktır.

Kardeşim cinleri kötü bir varlık olarak tanımlama. İyi cinlerde vardır kötü cinlerde. Sen bunları düşüneceğine namaza başla.

Kardeşim cinleri kötü bir varlık olarak tanımlama. İyi cinlerde vardır kötü cinlerde. Sen bunları düşüneceğine namaza başla.

Allah'a şükür namazlarımı kılıyorum Kuran'ımı okuyorum sadece çözümü yok mu?

Ben uyurken kilitleniyorum bazen, önceden her gece oluyordu. Karabasan olabilir mi diye düşündüm, bilemedim. Bedenim kilitlenip ağzım da kilitleniyor aniden. 15 saniye gibi bir süre.
Her insan uykusundayken felç olur. Buna uyku felci denir. REM uykusu sırasında kendimize zarar vermemizi engeller. Adının REM (Rapid Eye Movement) olmasının sebebi uykunun o evresinde gözlerimizin hızlı hızlı hareket etmesidir. Bu evrede rüya görürüz. Normalde uyandığınızda bu durumun ortadan kalkması gerekir. Fakat bazen bu etki ortadan kalkmadan da uyanabilirsiniz. Karabasan dedikleri budur. Ben de birkaç kez yaşadım. Olmaya devam ederse zamanla alışırsınız. Korkacak bir şey yok.

Uyku felci olarak geçer tıp litaretüründe.
Senin o uyku felci durumunda gördüğün şeyler çok büyük ihtimalle korktuğun için gördüğün göz yanılsamasıdır.

Fazla kafaya takma. Eğer müslüman isen yatmadan önce dua okuyabilirsin.

O yüzden müslüman İran'da türban zorunlu değil mi hristiyana zorla türban taktırmak saygı mı? (İranlıyım merak etmeyin)

Çoktan din tartışmasına döndü ama uzatmanın bir manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…